Call_of_Duty8-Modern_Warfare_3 hakkındaki görüşler

Mw1 den zevk aldım, yalan değil öle bayıla oynadım.
Mw2 Rezalletti.
Mw3 rezalet ötesine geçti.

Bad company 1 i oynadım cok zevk aldım, bad company 2 yi oynadım cok cok zevk almıştım.
Geçen gün arkadaşın Atı HD6870 ekran kartında Battlefield 3 ü bitirdim. Böyle zevk almayalı uzun zaman olmuştu bir oyundan. Mw3 e hayli hayli giydircek kadar zevkli. Hele hele yerden bi G3 buluyorum takara takara ateş ediyorum falan çok güzel :thumleft:

aynen bende Battlefield 3ü zevkle ve tek solukta saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan bitirdim oyunun sonunda keyif aldığımı hissettim:) Mw2 yi yarım bıraktım çok boş vaktim olursa girirp bitiririm herhalde ama NFS the run'dan zaman kalmıyor:p

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
cad ve medal of honor hemen hemen aynı mantıkta.
sıradışı ve lisanımda diye crysisleri seçtim, 1 bitti, öcü möcü, canavar vs sıktı.
zaten yapay zeka gerçekten salağın teki.
hedefler orantısız kimi 8-10 kurşunda ölüyor, kimisi de 1 defada ve canavarlar, uzaylılar bana cazip gelmiyor.

1 e 1 zamanlı, gerçek strateji olmalı, COD 1 in zevkini hiç unutamam.
ses sistemi bile almıştım, bir ateş altında kaldığımda başımı bile eğdiğim olmuştur...
bende de 7+2 ses sistemi var abi....inan ben de aynı durumdayım....:queen::queen:
8-10 kurşun olayı nereye ateş ettiğinle alakalı abi..bide kullandıgın silah ile alakalı diye düşünüyorum...saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Mahalledeki bûtün misketleri ûttüm.
Oyuncu problemimiz var.
kahrolsun kapitaizm.

6 yaşındaki oğlun ile oyna abi...:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu: http://mimg.ugo.com/201002/36790/dantes-inferno-toy.jpg :)
Birde God of War var, o da büyüktür.

Buyur Kratos baba:
http://img.donanimhaber.com/ImageTh...=38823835&size=1&bound=&border=0&resolution=0

Sana naçizane tavsiyem Call of Duty falan oyna. Müslümanları vuruyoruz arada, seversin bence. :cat:

Geçenlerde bunu küçük kuzenin ps3 oynadım, bir sardı 18 saatte el birliğiyle bitirdik ama bizi de bitirdi. :)

Ne zamandır bilgisayarda oyun oynamıyorum fakat bir zamanlar wolfenstein diye bir oyun oynardım, tüm o harika fps lerin içinde yeri başkadır.

COD, singleda BF'yi her türlü katlar. Eski muhabbet, tartışmaya bile gerek yok. :mrgreen:

Hep aynı şey olacak tabii, savaşmayıp sevişecekler mi? :p
Yeni silahsa silah, araçsa araç... Adamlar yapmış abi. Hep aynı diyorsun da, Eyfel'i yıktılar daha ne olsun? :)

:queen::queen::queen: Hep aynı şey olacak tabii, savaşmayıp sevişecekler mi? :p iyi güldüm bende oyunun ortalarındayım gayet güzel sürükleyici her aksam 2 bolum bıtırıp oyle yatıyorum :cherry:

Motosikleti
:queen::queen::queen: Hep aynı şey olacak tabii, savaşmayıp sevişecekler mi? :p iyi güldüm bende oyunun ortalarındayım gayet güzel sürükleyici her aksam 2 bolum bıtırıp oyle yatıyorum :cherry:

valla şefim ben bi başladım...bitirip kalktım....oynadım mı oynamadım mı birşey anlamadım....
gereksiz olmuş...dediğim gibi cod 9 mw4 cıkarsa almayacagım....:farao:

Benim COD da En Sevidğim Özellik Aksiyon Filminde Başrol Oynarcasına FPS Oynamamızdır :)
Mesela ;O Rus Başkanını uçakta Korumaya Çalışırken Süper Zevk Aldım Özellikle En Sonunda Makorovun Çıkması Ağzımı Açık Bıraktırdı.
Sizin Oyunu Sevmeme Sebebiniz Senaryoyu Anlamadan Oynamanız Olabilir Kendi Çapımda İngilizcem Var Anlayarak Oynuyorum Oyunu Senaryosu Çok Hoşuma gidiyor :)
"Benim İngilizcem Yok Ben Ne Yapıcam O Zaman" Diyen Arkadaşlar Çıkacaktır Kesin :) Onlarada Tr yama Çözümünü Sunmak İsterim.
Türkiyede Her Hangi Maddi Karşılık Almadan Büyük İşler Başaran Bir Ekip Var Neredeyse Bütün Popüler Oyunları Türkçeye Çeviriyorlar.
Şimdide MW3'e Tr Dublaj Yapmakla Uğraşıyorlar.
BF3 ün Yaması İse Çoktan Bitti !
Bu Sitenin Kendisi : http://www.oyunceviri.com/

buda Alfabetik Olarak Yaptıkları Yamaların Listesi:
http://www.oyunceviri.com/forum/threads/169-Türkçe-Yama-Listesi-(Alfabetik-Sıralı)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LkIfu3lkcK0#
İyi Oyunlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bf 3 her türlü daha iyi. Bir önceki oyununa göre bayağı geliştirmiş kendini ve senaryosuda çok güzel. Ama Mw 3' te hiç bir gelişma yok sadece senaryo farklı. Hatta Nurettin abi' de (Bkz.:Nurettin Tan) Bf 3' ün daha iyi olduğunu söyledi ve internette bir sürü karşılaştırma yapıldı. O yüzden Bf 3 oyna derim ben.

Şu oyunlar konusundaki bilinçsiz değerlendirmelere bitiyorum. İki oyunda dünya devi inceleme sitelerinden aynı puanları almışlar. Girin bakın IGN, GameSpot... Fanboyluktan da vazgeçin... :)

Kocaeli İl Temsilcisi
cad ve medal of honor hemen hemen ayný mantýkta.
sýradýþý ve lisanýmda diye crysisleri seçtim, 1 bitti, öcü möcü, canavar vs sýktý.
zaten yapay zeka gerçekten salaðýn teki.
hedefler orantýsýz kimi 8-10 kurþunda ölüyor, kimisi de 1 defada ve canavarlar, uzaylýlar bana cazip gelmiyor.

1 e 1 zamanlý, gerçek strateji olmalý, COD 1 in zevkini hiç unutamam.
ses sistemi bile almýþtým, bir ateþ altýnda kaldýðýmda baþýmý bile eðdiðim olmuþtur...

sen o ses hastaligini bana soracan agam ev mustakilken 4000 wat .cikis gucuyle.oyun oynuyordum bir aralar pek bi fazla takiliyorum oyle sora mahelleli rhatsizbolunca isi 5 arti 1 doktum fakat bu call of duty 3 bayagi heyecanli geldi bana. biraz daha atraksiyon yapmislar. ama favorilerim hep sitratejib. olmustur

Motosikleti
Benim COD da En Sevidğim Özellik Aksiyon Filminde Başrol Oynarcasına FPS Oynamamızdır :)
Mesela ;O Rus Başkanını uçakta Korumaya Çalışırken Süper Zevk Aldım Özellikle En Sonunda Makorovun Çıkması Ağzımı Açık Bıraktırdı.
Sizin Oyunu Sevmeme Sebebiniz Senaryoyu Anlamadan Oynamanız Olabilir Kendi Çapımda İngilizcem Var Anlayarak Oynuyorum Oyunu Senaryosu Çok Hoşuma gidiyor :)
"Benim İngilizcem Yok Ben Ne Yapıcam O Zaman" Diyen Arkadaşlar Çıkacaktır Kesin :) Onlarada Tr yama Çözümünü Sunmak İsterim.
Türkiyede Her Hangi Maddi Karşılık Almadan Büyük İşler Başaran Bir Ekip Var Neredeyse Bütün Popüler Oyunları Türkçeye Çeviriyorlar.
Şimdide MW3'e Tr Dublaj Yapmakla Uğraşıyorlar.
BF3 ün Yaması İse Çoktan Bitti !
Bu Sitenin Kendisi : http://www.oyunceviri.com/

buda Alfabetik Olarak Yaptıkları Yamaların Listesi:
http://www.oyunceviri.com/forum/threads/169-Türkçe-Yama-Listesi-(Alfabetik-Sıralı)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LkIfu3lkcK0#
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LkIfu3lkcK0#[/url]
İyi Oyunlar...
" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Arada inzell GOW demiş ama arada kaynamış GOW deyince akan sular duruyor benim için niyeyse :) GOW serisini(defalarca) oynadıktan sonra niye bilmiyorum PC deki oyunlar pek bi zevksiz bek bi yavan geldi cidden..oyun konusunda ise MW3 ü de bitirdim hakkaten güzel inzell'e katılıyorum gerek senaryo gerekse oyun içerisinde kendini bir anda introlarda bulmak hakkatn güzel yapmışlar...

bende ara ara kol of dati 2 yi oynarım..pc de yüklü...ilk eve pc aldığımda cafede ne varsa aynen bende o vardı...2005 te çılgınlar gibi oynardım...

sabahlara kadar oynadım zar zor bitirdim...sonra çerez gibi bitirir oldum...oyun size öyle bir güc veriyor ki...

kendini haşa yaratıcı gibi hissediyorsun...oyunda patron sensin...diğer herkes senin malın gibi...HARDı seçmediğin sürece sorun yok...HARD da ipini koparıyor oyun...:p

ve diğer tüm ekşın oyunlar gibi kolaylıkla bitiyor...

aslında yapay zeka gibi bir yapısı olsa asla bitirielemez gibi bir mantalitesi olsa bu oyunlar daha çok satar...onlıne oyunlarda aranan heyecan bulunuyor ki bu tarz oyunlara talep belli ölçüde kalıyor...

bu call of dutynin osn versiyonu satış rekoru kırmış...inanılmaz bir satış rakamı yakalamış...ama onlıne oyunlara olan talep kadar olamaz herhalde...

benim anlamadığım bu onlayn oyunlar amaç hep parçalamak bölmek yok etmek 50 kez tek bir adama canavara saldırmak vs...e sonucta noluyor...adamın belli özellikler alıyor...en sonunda noluyor onu çözemedim...keyif bunun neresinde...

cod 2 den sonraki serilere ekran kartım yetmedi...

Motosikleti
bende ara ara kol of dati 2 yi oynarım..pc de yüklü...ilk eve pc aldığımda cafede ne varsa aynen bende o vardı...2005 te çılgınlar gibi oynardım...

sabahlara kadar oynadım zar zor bitirdim...sonra çerez gibi bitirir oldum...oyun size öyle bir güc veriyor ki...

kendini haşa yaratıcı gibi hissediyorsun...oyunda patron sensin...diğer herkes senin malın gibi...HARDı seçmediğin sürece sorun yok...HARD da ipini koparıyor oyun...:p

ve diğer tüm ekşın oyunlar gibi kolaylıkla bitiyor...

aslında yapay zeka gibi bir yapısı olsa asla bitirielemez gibi bir mantalitesi olsa bu oyunlar daha çok satar...onlıne oyunlarda aranan heyecan bulunuyor ki bu tarz oyunlara talep belli ölçüde kalıyor...

bu call of dutynin osn versiyonu satış rekoru kırmış...inanılmaz bir satış rakamı yakalamış...ama onlıne oyunlara olan talep kadar olamaz herhalde...

benim anlamadığım bu onlayn oyunlar amaç hep parçalamak bölmek yok etmek 50 kez tek bir adama canavara saldırmak vs...e sonucta noluyor...adamın belli özellikler alıyor...en sonunda noluyor onu çözemedim...keyif bunun neresinde...

cod 2 den sonraki serilere ekran kartım yetmedi...

onlayn oyunları oldum olası sevmem abi...:farao:
hele kınayt varki hiç sorma abi.....kardeşim hastası ama evdeki bilgisayarımda kesinlikle oynatmıyorum...
benimkisi cod serisi gibi fps oyunlar olacak...

ayrıca benim ekran kartım da x1650...mw3 ün minimum sistem gereksiniminden de düşük ama bilgisayarımın diğer özellikleri iyi oldugu için birbirlerini sanırım tamamlıyorlar....:queen:

onlayn oyunları oldum olası sevmem abi...:farao:
hele kınayt varki hiç sorma abi.....kardeşim hastası ama evdeki bilgisayarımda kesinlikle oynatmıyorum...
benimkisi cod serisi gibi fps oyunlar olacak...

ayrıca benim ekran kartım da x1650...mw3 ün minimum sistem gereksiniminden de düşük ama bilgisayarımın diğer özellikleri iyi oldugu için birbirlerini sanırım tamamlıyorlar....:queen:

bu ülke kurma oyunlarını anlıyorum ama canavarlı tuhaf yaratıklı olayı bir türlü çözemedim..

örneğin Metin 2 den bir özet video...bu nedir yav...keyif zevk bunun neresinde...

http://www.youtube.com/watch?v=IsKkD7yZaAs&feature=related

benim makina 2005 ten kalma hurda olduğundan modifiye yapmadan ilerde belki yenilerim...

Motosikleti
bu ülke kurma oyunlarını anlıyorum ama canavarlı tuhaf yaratıklı olayı bir türlü çözemedim..

örneğin Metin 2 den bir özet video...bu nedir yav...keyif zevk bunun neresinde...

http://www.youtube.com/watch?v=IsKkD7yZaAs&feature=related

benim makina 2005 ten kalma hurda olduğundan modifiye yapmadan ilerde belki yenilerim...

kınayt da bunun aynısı gibi bişey...hiiiç sevmem böyle oyunları....
ülke kurma dediğin oyun da age of emperyalist mi neydi....:queen:

walla hoca bırak 3ü mw2 special ops u hala oynarım mw klasiktir :cat:

Motosikleti
bende yazın Black ops'u bitiridim. Şimdi PES2012 ye sardım :D

oyunun yarısı film izlemeyle geçiyor abi...:farao:

cod serisinin hepsini de 3er 4 er defa oynadım ama black ops u 1 defa bitirdim bidaha da yüzüne bakmadım....::arrow::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar