Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

Crysis'i yapan ekibin başındakiler her ne kadar Türk ve gurur kaynağımız olsalar da şişirilen bir oyun.Yani sandığınız kadar yok.Bir arkadaşımın da dediği gibi maksimum ağaç maksimum taş minimum fps'den ibaret oyun. COD 4 > Crysis.

Yani crysis için pc kasmaya değmez.COD 4'ün sistem gereksinimleri de daha düşük crysis'e göre ve çok daha iyi bir oyun.Ama yok illa crysis de oynayacam diyorsanız pamuk eller iyicene cebe derim.Ve yine de iyi performans alamassınız, çünkü crysis grafik olarak zamanının ötesinde bir oyun, crysis'i verimli çalıştırabileecek sistemler için EN AZ 1 yıl daha beklemek gerekiyor.

abi madem bu oyunu gösterecek bir ekran kartı veya teknolocisi yok...eee bu bizim kekolar nası üretmiş böyle bir oyun...bende anlamıyom...çıtayı yavaş yavaş yükseltmek varken niye zıplıyor bu oyun grafikleri...bu işler birbirini takip etmezmi...

Ekran kartı üreticilerinden nvidia Crysis oyununu yapan ve başı Türk olan Crytek firmasının 1. sponsoru.Nvidia'nın en üst seviye kartı olan 8800'ler bile çok iyi performans veremiyor crysis'de, çok pahalı kartlar olmalarına rağmen.Olay yeni teknolojileri kullanıcıları pazarlamak (veya kazıklamak:p).Bu hep böyle süregelmiştir.Kapitalist sistemin çarkları böyle dönüyor - bundan 4-5 nesil önceki grafik kartları ve işlemcileriyle de şimdikine kıyasla grafik açısından olmasa da çok çok daha güzel oyunlar yapılabilirdi ama hep oyunların multimedya yanları (grafik,ses) pompalandı; amaç dediğim gibi yeni teknolojilerin satılmasını sağlamak.Yani para:)

Son düzenleme:
arkadaşlar kızamyın bidaha sorucam...HD PRO 2600...2.el alsam ...hangi oyunları açar...CRYSIS ve COD 4 olay ikisisnde...

2.66 ile oynarmıyım acaba Crysısı...hyecanlıyım biraz...makinam agp..

http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-HD-2600-PRO-PCI-E-512-MB-128-BIT_W0QQidZZ8646454

bu gitti gidiyora nasıl güvenicem birde...aldığımda kim takıcak c ye...sevaptır hadi yazın bişiler...açık artırmaya dalıyom...sıfırı 150 civarı fiyat uygunmu...

hocam en iyisi asus 8500GT 512 mb erkan kartı var en iisi budur crysis bile oynarsın ben pc teknik servis olduğum için sana bunu tavsiye ederim bu arada crysis oyununu bitirenler bana yorum yaparsa çok makbule geçer :)

hocam en iyisi asus 8500GT 512 mb erkan kartı var en iisi budur crysis bile oynarsın ben pc teknik servis olduğum için sana bunu tavsiye ederim bu arada crysis oyununu bitirenler bana yorum yaparsa çok makbule geçer :)

ama benim makina ATI AGP...:cat:birde 2.el bakıyorum artık...

http://urun.gittigidiyor.com/256MB-Radeon-9600-PRO-Ekran-Karti_W0QQidZZ8630476

http://urun.gittigidiyor.com/Sapphire-256-mb-x1650-pro-agp-ddr3_W0QQidZZ8666841

birde şunlara baksanız...işlemcim P4 2.66 bu arada...

Son düzenleme:
ürünü al ben takarım hocam :mrgreen:

hocam ben bunu tavsiye ederim neden dersen Radeon'nin soğutucusu pek fazla işe yaramaz ben kendi topladığım pclerden biliyorum agp olması güzel ii ürün seçmişsin DDR3 olması daha güzel ayrıca http://urun.gittigidiyor.com/Sapphire-256-mb-x1650-pro-agp-ddr3_W0QQidZZ8666841 ayırıca alırsan eğer bi ekran kartı bana söyle pc'ye takarım :cat:

aman abi forum içinde yazma bunları...yannış annarlar...:p

Allah razı olsun...peki P4 2.66 ile oynayamam dimi bunu...bide o var..:pale:

10 X muhabbetii yok ama 8 x diyor...anamızın karnından 10X le çıktıkda abi o açıdan bünye alışık ona...:queen:

neyse sen ne diyon abey makina uyumu falan işlemcim zartık ana kartıkmı okudun dimi...ne ısmarlıyom sana peki...bi gofrete tavmısın...daha gittigidiyora üye olcaz atırmaya katılcaz falan...beni bekle şekerim sansür...senin olucam...:queen:

abi bana senin canının sağılı yeter senden bişey istemiyorum senin makina güzel p4 2.66 yeter sana sen al vga'yı getir bana takalım ok bu arada rami yükseltirsen sanırım sana yeterli olcak :cat:

abi bana senin canının sağılı yeter senden bişey istemiyorum senin makina güzel p4 2.66 yeter sana sen al vga'yı getir bana takalım ok bu arada rami yükseltirsen sanırım sana yeterli olcak :cat:

RAM de senden olsun hadi....:queen:

yav onada bişey dede onu alayım makinam psikopata bağlasın...:p

1024 var şu an...ne patlatayım sence...2048 mi yapayım...

ama bak CRYSIS 2.8 den aşağısı kurtarmıyo diyolar ..:pale:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hd2600pro agp al, yanına da en azından 512 mb daha ram ekle medium ayarlarda crysis, yüksek ayarlarda cod4 oynarsın.

hd2600pro agp al, yanına da en azından 512 mb daha ram ekle medium ayarlarda crysis, yüksek ayarlarda cod4 oynarsın.

Allah razı olsun kanka...:rendeer:

sansürcüm sen ne diyon...:wiinkk:ben oyun olayındayım agalar...hd promu ötekimi...hd pro 2600 da 10 x var...diğerinde ddr 3...ne halta yarıyorlarsa anlamadım tabe...

bide şu anki sistemimie uysun abi ya...

sansür nerde senin mekan abi...nereye getiriyoz pc kasa dalga motorunu...aklımda olsunda...:cat:

abi ben kadıköydeyim rekam olmasın ama ortaklar bilgisayar sen bana e-mail at ben sana ulaşırım ok

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pc den oyun konsoluna gecerek yıllar oncesinde iyi bir iş yapmısım
yok update yok bilmemne ugrasmıyosun
tak cod4 oyna, lüküs hayaaat oh ne rahaaatt :cherry:

bence en iyisi kardeş psp bende vardı bi ara ama şimdi kuzene verdim bi tek sorun korsan oyun çalıştırmaması versionu düşürünce kendin usb kablodan oyun atabilrsin ancak ama bence en güzeli pc :p:p:p:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pc den oyun konsoluna gecerek yıllar oncesinde iyi bir iş yapmısım
yok update yok bilmemne ugrasmıyosun
tak cod4 oyna, lüküs hayaaat oh ne rahaaatt :cherry:

aslında hazır 650 liralara kadar düşmüşken ps3 almak lazım. bilgisayarın yaptığı herşeyi fazlasıyla yapıyor meret.
aman şu oyunu oynatırmı derdin yok; o oyun zaten bu alet için üretilmiş, bu alette o oyun için :), yalnız bir sorunu var, oyunları pahalı :p
açıkçası bu ara incelemeye aldım, işime gelirse pc defterini kapatacam.

seni bekliyom mete abi her zaman kapım açık sana eğer 2. el ekran kartını bulamadıysan yazıcıoğlunun yukarısında uranium&simsar var orda 2. el biraz daha güvenilir ve ucuz olur abi :cat::cat::cat::cat:

seni bekliyom mete abi her zaman kapım açık sana eğer 2. el ekran kartını bulamadıysan yazıcıoğlunun yukarısında uranium&simsar var orda 2. el biraz daha güvenilir ve ucuz olur abi :cat::cat::cat::cat:

canım abim ...sevgili kardeşim...sen baksana bişeyler...hadi kuzenim...arzu ettiğin bi gün güneş görmeyen yerlerine FAN olurum soğutma işlemi yaparım abim...:queen::pbide ram bak yiğidim...toplamda bana kaça gelir haberdar et burda paşam...senin el emeğin dahil olsun buna...sne bi bakınıver..aklın estikce yolun düştükce babiş...:cat:

Bilgi İşlem Sorumlum ilan ediyorum seni...:cherry:

neys eben gelicem uğrayacam sana...en azından bi çayını içerik..:rendeer:

Abi bende Sapphire 2600Xt 256mb DDR3 Crysis de COD4 de de oyun bıtırdım hemde ıyı grafıklerle cok rahat. 2600 PRO da ısını gorur.TaBI AGP dı galıba senın AGP sını bulacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar