Çalışmaya giderken kendini gezmelerde bulmak... :)

Sevgili arkadaşlar bugün dereceler 24ü gösteriyordu.
Laptop ve fotoğraf makinemi almış çalışmaya gidiyordum sonra...
Tutamadım kendimi açtım gazı.. Istanbul'un Anadolu Yakasın'ın kuzey kesim ormanlarına doğru rotayı yönelttim.
İşte bu manzaralar çıktı karşıma.

An interesting day in November by Ali Altuntaş, on Flickr

YW23bZ.jpg

820m17.jpg

D6VoJv.jpg

2NmvZA.jpg

ZQg2dG.jpg

o8Pn7b.jpg

r8BYrm.jpg

VX52YZ.jpg

nmVYEV.jpg

v8dYZz.jpg

1DmjNj.jpg

Lg7dQo.jpg

7XE2AY.jpg

ve günün sonunda Şile yolunda ki meşhur gözlemecilerde günün fotoğraflarını değerlendirme vakti :)

q819dq.jpg

Hoşça Dostça

Son düzenleme:
Fotoğraflar gayet güzel, gayet başarılı.
Keşke bizimde olsa da bizde gezsek, dolaşsak :)

Katalog çekimi gibi olmuş çok başarılı bol bol işten kaçın siz biz de beğenelim :thumleft:

Gerceklerden ve hayatin dayatmalarindan sadece motorlarimizla kacabiliyoruz.

Orda bize kimse dokunamiyor...

Hocam resim çektim dedin ama resim yok, ben burda karpostaldan başka birşey görmüyorum, burdan Deryali belediyesine sesleniyorum resim isteriz nereye bakacak bu insanlar :queen: güzel olmuş, al çiçek, yersin :rendeer: hocam samimiyetim için kusura bakma resimler harika olmuş eline sağlık

hey masallah. ne güzel ya..
dostum dikkat et senin patron bu forumda geziyor olabilir ;)

Motosikleti
Cruiser
Keyifli kaçamaklar bunlar..(Hatun görmesin) :cherry:
Eline, emeğine, motoruna, yüreğine sağlık :cat:
Fotoğraflara da gerçekten bayıldım, oldukça doğal ve profesyonel olmuş ama bu tip fotoğraflarda yarım kadraj da oldukça iyi çıkabiliyor..

Keyifli kaçamaklar bunlar..(Hatun görmesin) :cherry:
Eline, emeğine, motoruna, yüreğine sağlık :cat:
Fotoğraflara da gerçekten bayıldım, oldukça doğal ve profesyonel olmuş ama bu tip fotoğraflarda yarım kadraj da oldukça iyi çıkabiliyor..

Tavsiyeler için teşekkür ederim ;)

Dövmen yok bizımla deılsın :p

Çekimler süper ellerine sağlık ama niyeyse gözüm direk dövme aradı. Bi dövme yaptırsana sen :D

Dövmen yok bizımla deılsın :p

Çekimler süper ellerine sağlık ama niyeyse gözüm direk dövme aradı. Bi dövme yaptırsana sen :D

:)
Şöyle söyleyeyim, Son zamnlarda 20kg fazlam vardı ve sıkı bir sporla 20kg zayıfladım. Şuanda da Kas kütlemi artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum.
6 ay kadar sonra kolları mı biraz daha büyütüp sonraında da omzuma güzel bir dövme yaptırmak istiyorum.
Dövme şekli konusunda tavsiyelere açığım :)

:)
Şöyle söyleyeyim, Son zamnlarda 20kg fazlam vardı ve sıkı bir sporla 20kg zayıfladım. Şuanda da Kas kütlemi artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum.
6 ay kadar sonra kolları mı biraz daha büyütüp sonraında da omzuma güzel bir dövme yaptırmak istiyorum.
Dövme şekli konusunda tavsiyelere açığım :)

Adamın içini okurum ben yaa :D

Ama dövme konusunda bi tavsiye vereyim.. Dövme konusunda tavsiye alma :)
Standart dövmecilerce kataloglar olur git bak ama katalogdan bir seçenek yaptırma.. Ben yıllar önce Ankarada ilk dövmemi yaptırırken kaç dövmeci gezdim neredeyse aynı kataloglar var hepsinde. Daha sonra işin sanatçısı bir arkadaşa gidip o kataloglarda gördüğüm birkaç figürü anlatarak biraraya getirmesini istedim. Aldı eline kağıt kalemi anlattığım şeyi kağıda döktü sıfırdan ve o çizim benim asla bıkmayacağım pişman olmayacağım bir dövme oldu :)
Özetle şekil olarak tavsiye alma, dövmeciye değil 'sanatçıya' yaptır istediğin şeyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar