Çalıntı Yamaha Fz6 Fazer

:cyclopsan Abi bu nedir ya bu aralar Fazer6 İle R6 çalmak Z750De var bnların arasında Moda oldu heralde
Aman dikkat arkadaşlar Ülkeden O.Çok Bu nedir yahu son zamanlarda günde 1 veya 2 kez Yüksek CC çalıntı motor Topiği görüyom
Aslında bunların sebebi biziz gidiyoz 2.el parçaya rağbet ediyoz adamlarda çalıyo çalıyo 2.el ucuza satıyor
Suç birazcıkda Dağıtıcı firmada yedek parça Tedarik etse yada ucuz satsa bunlar olmazdı :pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
artık diyecek söz bulamıyorum..

Öncelikle geçmiş olsun. Bende yaşadım , sağ salim buldum umarım bu arkadaşta bulur tez zamanda.

Sezon açılıyor motorlar bakıma çekilicek , onlara parça lazım olucak , sıfırları pahalı gelicek , çıkması aranıcak ..... bu döngü hepimizin eseri.
Gerek yok sahte gözyaşlarına.

Sapıttılar yine Allah'sızlar,
İkinci el parça almayalım arkadaşlar.
İnşallah kısa zamanda bulunur.

Arkadaşlar motorum başakşehir 1.etapta otoparktan çalındı plakası 37 kd 003 2006 model fazer siyah şase mavi renk zaten oldukça az rastlanır bir kasa aslına bakarsanız üzerinde ixil performans egzoz bulunuyor yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşalarıma teşekkür ediyorum saygılar...

1. etapta gördüm motoru 2 gün önce otoparkta duruyodu başakşehirde çalışıyorum bende inşallah bulunur

yamahalar hedefte bu bariz belli artik. cikma parcalara ragmet etmemeye daha da ozen gostersin duyarli yamaha sahibi arkadaşlar

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
inşallah bulunur.ikinci elde bir kontrol.mekanizması oluşmadıkça bu hırsızlıklar yok olmayacak.

dediğiniz gibi gps takibi şart oldu

çalıştıgım iş yerinde araç takip sistemi var.
aslında bunlardan bir arabaya takılacak gibi motora da monte etsek
çalıntıgını anladıgın an 10 kişi gideceksin motorun oldugu yere kim varsa ölene kadar döveceksin sessizce.
sonra motoru alıp gideceksin.

Arkadaşlar motorum başakşehir 1.etapta otoparktan çalındı plakası 37 kd 003 2006 model fazer siyah şase mavi renk zaten oldukça az rastlanır bir kasa aslına bakarsanız üzerinde ixil performans egzoz bulunuyor yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşalarıma teşekkür ediyorum saygılar...

hocam 1.etap güvenliklerdeki kamera kayıtlarına ulaştınız mı?

ayrietten çoğu kişi herhangi bir ihtimale karşı güvenlik kulübesinin yakınına parkediyor motorunu.

13 mart gecesi yaklasiyor motoru kapali bir yere alin. saka bi yana gecmis olsun umarim hayirli haberlerinizi aliriz.

fazer calmak moda oldu sanırım..
motosiklet cok güzelmiş, cok üzüldüm :pr: :salut:
bu motosiklet calan adamlar vurdurarak mı calıştırıyor fazerleri :silent:

Kameranın kör noktasında kalmış sadece bir araç geliyor gece 1 de motorun önünde duruyor 3 dakika kadar sonra otoparktan çıkıyor plakası 06 ncp 93 sorgulatıyorum kamerada görünen Micra ama plaka Honda arabaya kayıtlı. Polis ben bişey yapamam diyor. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum pür dikkat lütfen birde motor üzerindeki parçalar piyasada yok gibi nerdeyse benim grenajdan sadece 2 tane falan var sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar