çalıntı olduğu sanılan bi motor daha

arkadaşlar çalıntı motor duyurularını okuduktan sonra 2 gündür burda bi motor görüyorum yamaha rx 115 kırmızı renkte yanılmıyosam deli gibi kullanıyolar ve plakasını sorguladığımda sahte
üzerinde 27 ud814 plaka war ama wosvagen kamyonete ait çıkıyo bilgilerinize

arkadaşlar çalıntı motor duyurularını okuduktan sonra 2 gündür burda bi motor görüyorum yamaha rx 115 kırmızı renkte yanılmıyosam deli gibi kullanıyolar ve plakasını sorguladığımda sahte
üzerinde 27 ud814 plaka war ama wosvagen kamyonete ait çıkıyo bilgilerinize
E kardeş polise bildirsene. buraya yazıyorsun hoş güzel ama bu işi devlet organları çözmeli. Değilmi? :cat:

sen herhalde başka bi ülkede yaşıyosun ilk gördüğüm trafik polisine anlattım olayı senın mı motor dedi
ben az söyliyim sen çok anla

Kontgerilla:bugün motorun fren muyanesini yaptırdım, ocak vergisiyle beraber 85 ytl tuttu,
vergi dairesinde benim motor yine bir araba cıktı 92 model seat ibiza oldu bu sefer,üstüme alırkende toyota olmustu :)

Bu konuşma bu forumdaki arkadaşımla aramızda geçen diyalog.Bu o motor çalıntıdır demek anlamına gelmiyor bilginiz olsun.:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşın biri çaldırmıştı siteden...Ama ili neresiydi bilmiyorum.....

yanlış hatırlamıyorsam motorunu çaldıran arkadaş gaziantepteydi yani 27 pilaka ve kırmızıydı çok eminde konuşmak istemiyorum bilginize

arkadaşlar çanınan moturu bulmak la ilgili bilgileriniz varsa bana yardım cı olurmusunuz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

resmini eklicem de yapamadım .honda cbf 150 kırmızı zenon lu var çızıyi bile yoktu

beyler lutfen su motrlarınıza en az 2 kılıt takın ve ısık dıreklerıne bağlayın .( BENCE )

arkadaşlar ben motor almak istiyorum.her kafadan bir ses çıkıyor.yıllar önce bir iki kere motor kullandım.birde ehliyet alırken.önce 125 lik alayım dedim.sonra çapır kara veremedim.motorcu bir arkadaşımda super touring 600 cc al dedi.ne yapacağımı şarırdım ne yapmam lazım.

arkadaşlar ben motor almak istiyorum.her kafadan bir ses çıkıyor.yıllar önce bir iki kere motor kullandım.birde ehliyet alırken.önce 125 lik alayım dedim.sonra çapır kara veremedim.motorcu bir arkadaşımda super touring 600 cc al dedi.ne yapacağımı şarırdım ne yapmam lazım.

burayla ne alaka arkadaşım :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar