Çalıntı olabilir, belki bi bilen çıkar 70 plaka

Arkadaşlar yaklaşık 8-9 ay kadar önce fotoğraflarda gördüğünüz motosiklet bizim otoparka bırakıldı. 3 gün kadar ortada durdu baktım sahibi yok o köşeye çektim öylece kaldı. ertesi günde polisi çağırdım temiz çıktı plaka.

Üzerinden epey süre geçince geçen hafta tekrar polisi arayıp çağırdım ve yine temiz. Çalıntı ya da haciz gibi bişeyler bekliyodum açıkcası ama polis bişey yapamayız diyip gitti.

Direksiyon kilidi kırık ( ilk günden beri ), koltuk kilidi kırık. Belki çalıntıdır burda karamanda yaşayan birileri vardır sahibini sevindiririz diye paylaşmak istedim. Bi kaç sene evvel rx135 bulmuştum aynı şekilde onun sahibi bulundu çok sevinmişti. Umarım bununda sahibi çıkar.

Zaten burdanda bişey çıkmazsa ben kullanıcam :D algısı yok vergisi yok :p

Polisi arayıp şu plakalı araç garaj girişine parketmiş de. Çekmesi için sahibini arıyorlar. Belki öyle ulaşılır sahibine.

Polisi arayıp şu plakalı araç garaj girişine parketmiş de. Çekmesi için sahibini arıyorlar. Belki öyle ulaşılır sahibine.

Ruhsat sahibine kayıtlı bi numara çıktı kayıtta polisler aradı numara kullanılmıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

Arkadaki astra dekorrr..

Benim o astra. El alışkanlığı hemen çekmişim :D

1 hafta önce tuzla d100 yolunda bir asya150t vardı tek başına bırakılmış dün oradan geçiyordum hala orada motor...

Ruhsat sahibine kayıtlı bi numara çıktı kayıtta polisler aradı numara kullanılmıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

Benim o astra. El alışkanlığı hemen çekmişim :D

Adı soyadı neymiş? Yaş bilgisi filan veriyorlar mı?

Adı soyadı neymiş? Yaş bilgisi filan veriyorlar mı?
Bana isim vermediler ama kurcalasak bulunur aslında. Özellikle hoparlörden konuştu büroyla numarayı alırken ama kullanılmıyo tekrar arayıp başka numara olup olmadığınıda sorguladı yok dediler. Yazık günah keşke bulunsa sahibi.

İsim bari verseler ordan yola çıkarak belki bulunur. Aslında tanıdık bi sigortacı olsa ruhsat bilgilerine ulaşabilir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar