bende katılıyorum ve şu ki gerici yobaz, denilen iran o şeyi yapıyor tvlerdeki dolandırıcılar halkımızı kandırıyor, iranı kötülüyor belki oraya gidilse kimse öyle düşünmeyecek ne güzellikler var bende bilmiyorum pek ama tvlere hiç inanmıyorum sizde inanmayın........Alayını gebertmek doğru olmaz. Süründüreceksin ki bir daha yapmasın, diğerleride ders alsın.
Hırsızlıkmı yaptı? Kes kolunu...
Küfürmü etti? Kes dilini...
Tecavüzmü etti? Kes gitsin...
Vatana ihanetmi? İşte o zaman kes kafasını...
Başka yolu yok bunun... :cat:
7 ay önce gaziosmanpaşadan çalındığını sizlerle paylaştığım ybr250
kırmızı 34 uf 667 plakalı motorum bilin bakalım nerden bulundu ........................................batman da ohaaaaaaaaaa derler buna şebekeyi siz tahmin edin artık .az kaldı burdaki şerefsiz e ulaşmaya başkalarının canı yanmasın diye.ve buradan batmanda görevlerini onurlu bir şekilde ifa eden polis arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.daha gidemedik almaya ama alıcaz yakında bu arada motor siyah olmuş heralde................duyurulur.....
Alayını gebertmek doğru olmaz. Süründüreceksin ki bir daha yapmasın, diğerleride ders alsın.
Hırsızlıkmı yaptı? Kes kolunu...
Küfürmü etti? Kes dilini...
Tecavüzmü etti? Kes gitsin...
Vatana ihanetmi? İşte o zaman kes kafasını...
Başka yolu yok bunun... :cat:
bende katılıyorum ve şu ki gerici yobaz, denilen iran o şeyi yapıyor tvlerdeki dolandırıcılar halkımızı kandırıyor, iranı kötülüyor belki oraya gidilse kimse öyle düşünmeyecek ne güzellikler var bende bilmiyorum pek ama tvlere hiç inanmıyorum sizde inanmayın........
Aynen katılıyorum....
göz 'e göz ...
diş 'e diş.....
.................:farao:
:cat:
hayırlı olsun, çok sevindrci br haber,neyseki bulmuşsun, senin adına çok sevindim.
yalnız sevinçlerinizi yada sinirinizi paylaşırken,burda bayan üyelerinde olduğunu lütfen unutmayınız!
7 ay önce gaziosmanpaşadan çalındığını sizlerle paylaştığım ybr250
kırmızı 34 uf 667 plakalı motorum bilin bakalım nerden bulundu ........................................batman da ohaaaaaaaaaa derler buna şebekeyi siz tahmin edin artık .az kaldı burdaki şerefsiz e ulaşmaya başkalarının canı yanmasın diye.ve buradan batmanda görevlerini onurlu bir şekilde ifa eden polis arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.daha gidemedik almaya ama alıcaz yakında bu arada motor siyah olmuş heralde................duyurulur.....