Çalıntı motor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Merhabalar,

27.03.2004 Cumartesi günü saat 13:30 'ta Motorsikletimi maçka'da yaya kaldırımına bırakarak Lütfü Kırdar'daki Motorsiklet fuarına girdim. Fuardan
2 saat sonra çıktım ve Motorumun yerinde olmadığını gördüm. Çalındığını anlayarak Karakola gidip gerekli işlemleri tamamladım. Sizlerden ricam motorumun bulunması için bu mail'i tüm motor camiasında bulunan ve ticari anlamda bu işi yapan kişilere göndermeniz.!!!

Yardımlarınız için teşekkürler,

Motorum;
* Honda Transalp XL 600V 1996 Kırmızı
* 35 AH 2915
* 30000 KM
* Motor no: PD06E - 2806390
* Şasi no: JH2PD06A4TM600141

Motorumu gören yada bulanların aşağıdaki telefonlardan ulaşmasını rica ederim.

Erkan Batı 0532 366 69 88

> Erkan Batı
> Senior Field/Event Manager
> G2 Istanbul
> Grey Worldwide Istanbul
> Beybi Giz Plaza Dereboyu Cad.
> Meydan Sok. No: 28 Kat:5 80670
> Maslak Istanbul Turkey
> Phone: +90 212 290 28 30 exn.208
> Fax: + 90 212 290 28 31

Valla geçmiş olsun. Dışarıda bakınalım arkadaşlar. Sahibinden.com da da bir HONDA VFR çalıntı ilanı vardı. Aman atlamayın görürseniz arayın!
Adi herifler :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım , bizim başımıza gelmez ne diyek geçmiş olsun allahtan benım motoru 2 tame alman kurt köpeği gözetliyor :)

GEzerkende arkanda mı taşıyorsun onları :cherry:
Aaaa pardon sen motoruna sadece park ettiğin yerde biniyorsun (üzerine çalıştırmadan) :king:

alirberkay eğer kontaktan anlayan bir adam olursa kolaydır hele bu işi biraz geliştirmisse tamamdır. türkiyedeki motorların kontak sistemi çipsizdir yani yeni arabalar gibi değil :) sonra adam sanki şahin,doğan,kartal gibi kontağı hallediyor motoruda 1.vitese takıp ittiriyor hafifçe bırakıyor bir bakmışın motor boom boom ediyor :) ver gazı yürü

bakıyorumda speed işi iyi biliyorsun haniiii......

işin en kötü yanı motorun fuardan çalınmış olması.düşünsenize büyük bir keyifle motosiklet fuarına gidiyorsunuz.etrafta bir sürü kardeş motor ve motorcu var.fuardan çıkıyorsun, motor yok!gerçekten çok yazık.umarım en kısa zamanda bulunur.demek ki motorunuz gözünüzün önünde olmadıktan sonra disk kilidi takmak şart.

eee bab ozamanda arbaya atıp gidirler

mjolminator karakola bildirdim diyor adam.Bir keresinde bisikletimi çaldırmıştım sonra terkedilmiş olarak buldum ama insanı deli ediyor böyle bir durum.Karakolda çok lakayıttı kaybetmeseydin falan diyorlar. Allah sabır versin.

ben de bisikletimi çaldırdım ama bulamadım :silent:
karakola gittim bir şey yapamıyacaklarını tahmin ediyordum ama ne diyecekler merak ettim.görevli memur " bi bardak soğuk su iç" dedi! :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu olay bence basit bir hırsızlık olayından daha farklı
Adamalr buyuk ihtimalle Transalp ihtiyaclari vardi ya ellerinde
parca bekleyen bozuk bir motor var ya da bu motoru biri siparis etti :pl:
O kadar motorun icnide niye daha kolay calisanabilecek bir motor secmediler niyetlerinin sadece motoru calis biraz dolasmak olmadi belli :pl:

skull dedektif gibisin kardeşiimm olayı irdeleyip neden sonuç ilişkisi içerisinde yorumlayıp sonuca varmışşsıınn (vay be ne cümle ama) :king:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hepimiz motorları cok seviyoruz
Motorunuz (eger varsa :salut: ) ne kadar uzulursunuz
motorunuzu calanı yakarsanız naparsınız

ben dedektif juniorR1 bu olaya el koyuyorum.bence çalan adam motosiklet hastasıydı ve içi içini yiyordu 25 mart 2004 fuar olacağını duydu ve gidip motorlara bakmalıydı tam kapının önüne geldi girecekti ama ne görsün 20milyondu giriş garip kapıdan boynu önde dönmüştü yolda avel avel yürüyordu çok sinirliydi kafayı bir kaldırdı motoru gördü oğlum bu senin son şansın dedi ve motoru alıp kayıplara karıştı o günden beri kimse bulamadı efsane oldu gitti.

Mjolminator' Alıntı:
Kaldırıma bıraktığın için motoru çekmiş olmasınlar?
fuara gitmedin galiba mjolminator kardeş fuarda kaldırımlarda tozdan çok motor vardı hangi birini çeksin polis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar