Çalıntı Motor

Zar zor para biriktirip, binbir dertlerle sahip olunan motorları nasıl bir zihniyet ile çalıp, satıp, bundan mutluluk duyarak hayatlarına devam edebiliyorlar. Insan degil bunlar.Gecmis olsun. Umarim bulunur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
johnny_rook dediğin gibi kasko işleri zor, anlaşılmaz. Kasko firması ikinci el bedelini ödeyecekleini söylüyorlar. Sanırım 30 gün bekleme süresinden sonra bir pazarlık gerçekleşecek. Çalınan 2006 model bir otomobil olsaymış sıfırının değerini ödüyorlarmış. Ama motorda bu söz konusu değilmiş. vs. vs. vs. ..........

dostum oyuna gelme sakın.
motorunun kasko bedeli ne ise onu talep et. seninle anlaşmaya çalışırlarsa yanaşma mahkemeye ver.

Daha önce kasko çerçevesinde bir ödemede bulunulmuşsa (kaza sebebiyle vs.) onu düşeceklerdir. Ama 2nci el veririz diye birşey sözkonusu olamaz. Aslolan kasko değeridir. Araç değeri bile değil ! Çünkü firma senden parayı kasko bedeli üzerinden talep eder. Aracın piyasa değeri üzerinden değil.

Kaskoda yazan bedel ne ise onu talep et.
Sakın unutma oyuna getirmesinler seni. Bu adamlar çok üçkağıtçıdır.

Geçmiş olsun dostum umarım kaskodan sıfır motor paranı alabilirsin. Allaha havale etmek lazım bu adamları daha başka ne denir ki...

geçmiş olsun,çalanlarada haram zehir zıkkım olsun.bişe sölicem arkadaşlar arkadaşım kaza yaptı kazada bayılmış onun herşeyini çalmışlar,cp para kredi kartı yüzük ne varsa ,polise gidiyo cebi çalanı satanı satın alanı buluyolar ama bişe yapmıyolar,polis ne demiş çaldırmasaydın oolacak seymi bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÖNCELİKLE TABİİ GEÇMİŞ OLSUN... aynı dertten muzdarip bir motorcu olarak denilicek tek şey ; tedbiri elden bırakmamak. benimde başımdan geçti buna benzer bir olay. herkezin derdi kendine büyüktür ama sanki benimki daha acıklı :) bu yazbaşı aldığım motor evimin bahçesinden 4. gün çalındı evet 4. GÜN!!! hemde kitli olmasına rağmen.. daha doğru dürüst binememiş ve kullanamamıştım bile. ne yazık dimi? aman ne yazık :) VE BEN ŞİMDİ BİRTANE DAHA MOTOR ALIYORUM HADİ BUNU ÇALIN BAKALIM??? tedbir arkadaşlar LÜTFEN!!! CANINIZ YANMASIN...

Geçmiş Olsun Kardesss Yaaa Ne kadar adii şer.. adamlar anlamadım gitiii :pale:

GKN

neden kurumuş kokmuş eskimiş çalıntı motor konularını açıyosunuz
hayır, güncel yazsanız yardımcı olmaya çalışıyosunuz sanıcam
ama haaala geçmiş olsun fln filan,
yazılacak birrsürü konu var, gelin muhabbet edin ne yaparsanız yapın ama neden gereksiz msjlar????

İnşallah önce motorunu sonrada hırsızları bulursun motorunu bulunca ne yapacağını biliyorum hırsızları bulursan ne yapacağını banada söyle ama doğru söyle bu durumda nezakete gerek yok :) uzuntunu paylaşıyorum

8 temmuz gecesi Mecidiyeköy Fulya'da evimin önüne park ettiğim gri renk Kawasaki Er6f motosikletimin 9 temmuz pazar sabahı çalınmış olduğunu farkettim.

Nisan ayından beri otoparka bıraktığım motorumun bir haftadır evimin önüne park ediyordum. Bu günde oturduğum apartmanın otoparkı açılacaktı. Hırsızlar tedbirsizliği affetmedi.

"Halen" motosiklet sahibi olan arkadaşlar, tedbiri elden bırakmayın. Aynı mahallede çok sayıda motor sokakta bırakılıyor diye içiniz rahat hareket etmeyin.

34 DC 0258

Hırsızlığın, arsızlığın, cehalletin bir düzen/sistem olduğu, kişilerin, toplumun bu kadar kirletildiği günümüzden, insanımızı kurtara bilmek dileğiyle...

Eski Motorcu :(
[email protected]

Alooooo Çalıntı Motor - 10-07-2006, 09:51 AM :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar