Çalıntı Motor

Çok büyük geçmiş olsun. Birazda hatayı kendimizde aramamız gerek diye düşünüyorum. İnsanımız böyle ucuz ve hileli mallara çok düşkün diyelimki sıfır bi motosiklet 20 bin YTL İkinci elide 16 YTL. Adam getiriyor daha sıfır sayılacak motosikleti 8 bin yada 6 bin YTL ye el altından satıyor.Bunun çalıntı olduğu her halükarda bellidir değilmi. Hiçkimse almasa o ürün elinde kalacak ve o haltı poğ. bir daha yemeyecek.Burda yapacak tekşey var arkadaşlar birazdaha duyarlı olmalıyız ve çevremizdekileri duyarlı olmaya davet etmeliyiz.

chess geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur.. allah kimsenin başına vermesin bi insanın cigeri sökulurmu yaaaa

Haklariniz

Arkadaşım geçmiş olsun. iki hafta önce bende çaldırmıştım motosikletimi ama direksiyon kilidini açamadıkları için ara bir sokağa terkedilmiş olarak buldum. İsviçre sigorta bana da ikinci el bedelini ödeyeceklerini söylediler fakat buna gerek kalmadı. Bu yılda İsviçreden yaptıracaktım kaskoyu lakin hırsızlık kapalı garaj olmayınca teminat dışı bırakılmış. yeni dönmede buna dikkat edersiniz.

Son bir husus, eğer experlerin biçtiği değer sizi tatmin etmiyorsa dava açma hakkınız var. Bunu da bir alternatif olarak düşünün, kimsenin uyanıklığı yanına kar olarak kalmamalı.

Geçmiş olsun arkadaşım.Çok zor ya.İnsanın motorundan ayrı olması.İnşallah en kısa zamanda bulunur.

arkadaşlar poliçenizde şöyle bir ibare varmı;arac kapalı alanda degil ise kapsam dışıdır;

geçmiş olsun.. birde aracın tahditliymiş yapı krediden.. tahditli araç çalındığında ne oluyor?? ve kapalı alan zorunluluğuda çok önemli.. var mı öle bi zorunluluk??

Geçmiş olsun umarım bulunur gerçi kolluk kuvvetleri arama taramaya nekadarözen gösteriyorki?Alarm taktırmak en iyisi birde tekenre şaseye birkeç tare kilit vurmak lazım ,çıkacağımız zaman biraz vakit kaybederiz -olsun.Haa bu arada herhangibir arkadaşımızın motru çalınıp ta kendisi motoru ve hırsızı yakalarsa ban haber verilsin motor hırsızlarınakarşı acaip işkence yöntemlerimvar.şerefsizler biz bu makineleri ne zorluklarla ediniyoruz haberlerivarmı?

arkadaşlar selamlar dün akşam saat 9 civarında motorum az daha çalınıyordu !!
motorumda MASTERLOCK marka iki adet kilit birisi disk kilidi digeride dünyanın en dandik kilidi olan
4gyy3iv.jpg
2lsh26v.jpg
vardı. kilit kaba kalın görünümüne ragmen şerefsiz hırzızların ellerindeki paslı bir kerpetenle ,içi incecik aliminyum ve içinde 3 adet 2 mm kalınlıgında sarma tel olan dünyanın en dandik kilidini hiç zaman kaybetmeden keserek motorumun ön ve arka panelin vidalarını söküp marş kablolarını kesip düz kontak yapıp çalıştırmışlar. diskkilidini sökememişler komşularımın barisları arasında kaçmışlar..size tavsiyem disk kilidi takın.. geliştirdiginiz güvenlik önlemleriniz varsa lütfeN paylasalım... ALLAH MOTORLARIMIZI KORUSUN.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar