çalinti Motor...

Sevgili Arkadaslar Akmerkez Alisveris Merkezi Trafik Isiklarinin Onun Den 1997 Model Sari Siyah Honda Cbr 600f Marka Motorum Calindi Tum Aramalarima Ragmen Bulamadim Birkac Kez Motorum Goruldu Guzeltepe Ve Atasehir Civarlarin Da Motorumun Hala Kullnildigina Inaniyorum On Girenaj Ve Far Kirik Plaka Cikarilmis.motorumun Plakasi 34 Dse 28 Goren Ve Duyan Arkadaslar Bana Irtibat Kurarsa Cok Minnettar Olurum. Irtibat Tel:0532 331 16 40 Simdiden Ilgilenen Arkadaslardan Tesekkur Ediyorum .

Geçmiş olsun... Umarım bulursun..
Fotoğrafta koysan..... Görüntü olarak ta aklımızda olurdu.....

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. dualarımız seninle. inşallah bulursun motorunu :pale:

Polis Konusun Da Rahatim Bircok Kisiyle Birebir Temasim Var Ama Bir Sonuc Vermedi Tum Otoparklari Gezdim ,cekilme Ihtimaline Karsi Ama Olmadi.bircok Servisi Ziyaret Ettim Yine Olmadi Ama Motorumun Kullanildigini Cok Ii Biliyorum.ilginiz Icin Tesekkur Ederim...allah Kimsenin Basina Vermesin Berbat Bir Duygu Kanatlari Koparilmis Kartal Gibi Hissediyorum Kendimi Tum Ozgurlugum Elimden Alindi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş. :pr:
seni en iyi anlayanlardan biride benim. :silent:
bu sabah benimde motorum çalındı..... iğrenç bir his.... :pale:

VOLKAN TAHTA
0544 854 39 05
YENİBOSNA DAN ÇALINMIŞTIR.
28.03.2006 SABAHA KARŞI.
ASYA 150-T1 GRİ 34 VTD 59
[email protected]

kıro-s kardesım sana da cok cok gecmıs olsun.umarrım sen de en yakın zaman da bulursun. tum arkadaslara ılgılerınden dolayı tressekkur ederım...

morun için gerçekten üzüldüm, artık bundan sonra motorlara daha dikkatli göz gezdireçeğim.Belirli bir yer değilde heryerde görülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar