çalıntı motor var

Yaa benim motorum çalınmışta bulunmuş gibi sevindim vallahi.. :)

Avkan65, hayırlı uğurlu olsun motorun :)
Yazını okurken önce içimden bi ses bu kadar uzun yazdıysa kesin iyi haberdir diye düşünmüştüm, buna rağmen şaşırdım vede sevindim :)
Hazır gitmişken bakınsaydın bi belki Gkn nin R6 da ordan çıkardı :mrgreen:

[NOT]
Valla ben Urfa'dan gelip bakacam beeee....

Hiç mi bri allahın kulu yok gebzede olan..

Avkan kardeşim sende hiç mi izin alamıyorsun be paşam..

Git bir bak yaw.. Yani benim malım çalınacak v birile felan yerde ona benziyor diyecek..Valla ortalığı yıkarım be..
İsterse o olmasın..Yinede giderim valla..

Peki ne biliyorsun ki alan söylemediğini otoparkçının...Başından savdığını..
Sonuçta orda kalan makinanın kirasını emniyetten alıyor..

Akıllı olun..Aklı selim davranın..Hade kolay gelsin..
[/NOT]

Valla abicim beni büyük bir masraftan kurtardın be...:queen:

İnan Urfa'dan İstanbul'a gelecektim..Sanada bayağı bi kızacaktım ama şimdi
de sevinçten sana sarılasım geliyor..:cherry::queen:
Allah' a emanet ol...:rendeer:

Vay anasını... Sevindim haa.. Sanki bende mutlu oldum. Allah kimsenin başına vermesin. Darısı motoru çalınan arkadaşların başına.........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol muratcım valla o gün cuma günüydü sanırım ben aylardır umudumu kestiğim için pek siyteye girmedim zaten nerde motor görsem nerde sesini duysam bir motorun hep kaçıyordum çünkü unutmak istiyordum olayı ,çünkü herşeyden önemli olan bir ailem var bir kızım var onların istikbali ve gelceği daha önemliydi benim için o yüzden bana motorumu hatırlatacak olaylardan uzak kalmaya çalıştım beden ve ruh sağlığımı korumam gerekiyordu çünkü var olmamam ve hayatımı idame ettirmemi sağlayan bir işim var bu olaylar nedeniyle zayıf davranıp işim de aksatacak bir durum yaratmam benim sonum olurdu o yüzden metanetli ve sabırlı olmaya çalıştım çünkü insanın işi hayatta en önemli noktalardan biri ben sağ olayımda işim olsunda yarın bir gün bir tane daha alırım unuturun diye düşündüm hep o umutla yaşadım ve dayanmaya çalıştım hakikatten o gün çıkma imkanım yoktu çünkü ben bir satış elemanıyım hemde 21 senedir aynı firmada çalışıyorum bu kadar duyarlı olmasam zaten bu günlere gelemezdim bazı işler vardırki hakikatten he şeyi bir kenara bırakarak çalışmak zorunda kalırsın benim işimde böyle ama sağlık olsun bak sabrın sonu selamet oldu

aslında şöyle birşey yapılabilir mesela
herkes bulunduğu bölgenin otoparkındaki çalıntı motorları tespit edip fotoğraf çeker ve sitede ayrı bir bölümde database oluşturulur böylece motoru çalınan kişiler bu database den yararlanıp en kısa sürede sonuca ulaşabilirler.. siz ne dersiniz ?
:bounce::bounce:

hayırlı olsun motor bulunmuş.inş hasar falan yoktur motorda

Son düzenleme:
aaaa...cumadan beri qirmedim olay mutlu sona bağlanmış bilem...

o zaan bu çiçekler loft' a... :rendeer:

bu qülen yüzde avkan65' e... :cherry:

gözünaydın avkan....loft senide tebrik ederim..ben mutlu son dye buna derimm:cat::)

Avkan 65 Gözün aydın diyelim,sevindirici bir haber,Loft arkadaşada ayrıca emeklerinden dolayı teşekkürler....

arkadaşlar olayı başdan sona tum mesajları okudum Avkan arkadaşıma buyuk geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin. insallah gerekli kununi işlemleri de en kısa zamanda önceki cektigin zorlukları tekrar yasamadan tamalayıp motoruna kavusursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaa benim motorum çalınmışta bulunmuş gibi sevindim vallahi.. :)

Avkan65, hayırlı uğurlu olsun motorun :)
Yazını okurken önce içimden bi ses bu kadar uzun yazdıysa kesin iyi haberdir diye düşünmüştüm, buna rağmen şaşırdım vede sevindim :)
Hazır gitmişken bakınsaydın bi belki Gkn nin R6 da ordan çıkardı :mrgreen:

:cyclopsanya bu arada orda konuştuğum memur bey bir tanede mavi bir motor var onu yakalayamadım bir türlü diyor o telaşe esnasında tam anlayamadım ama mavi
R6 dedi galiba o olmasın bahsettiğiniz Gknin motoru

Çoook güzel bir haber... vallahi benimmiş gibi sevindim... :thumleft:
avkan65 gözün aydın dostum.:rendeer:
Loft helal sana... :cat:

ve tabii ki sitemize...
diğer duyarlı davranan arkadaşlarımıza...
görevini layıkıyla yapan memurlarımıza...

hepsine helal olsun. :rendeer:
diğer motoru çalınan arkadaşlarımızın da yüzleri gülsün inşallah...

Son düzenleme:
mucize gibi bişi yaa
kalbin temizmiş be abi...!!
LOFT'un hakkı ödenmez..!!!

hadi hayırlı günlerde kullan..!!

avkan65 çok geçmiş olsun kardeş.Loft :rendeer:
İnşallah mavi r6 da gkn nickli üyenin motorudur çifte sevinç yaşarız.Valla çok mutlu oldum.İnşallah kimsenin başına gelmez bu tür olaylar.

ohaa.. :mrgreen: bu ne yaf tam dızı olcak senaryo cıktı burdan:p once kayıp bı motor ılanı sonra bundan 6 ay once motorunu kaybetmıs olan bırı we ne sanskı aynı forum sıtesıne yazıyorlar.. (tabıı sıtemızınde turkıyenın en buyuk motor forum sıtesı oldugunu unutmamak lazm).. we sonuc mutlu son :rendeer:

anca fılmde olur boyle seyler dıye dusunuyordum.. motorunun bulunmasına cok sewındım.. kazasız belasız kullanırsın inşallah
lofta we memur onur bey ede tesekkurler.. :cat:

loftu sitenin kahramanı ilan ediyoruz :queen:

Hepimize yemek ısmarlasın birde tam olsun
Kahraman ya :cherry:

:cyclopsanya bu arada orda konuştuğum memur bey bir tanede mavi bir motor var onu yakalayamadım bir türlü diyor o telaşe esnasında tam anlayamadım ama mavi
R6 dedi galiba o olmasın bahsettiğiniz Gknin motoru
GKN duymasın vallaa içerlenir şimdi :pale:
avkan65 çok geçmiş olsun kardeş.Loft :rendeer:
İnşallah mavi r6 da gkn nickli üyenin motorudur çifte sevinç yaşarız.Valla çok mutlu oldum.İnşallah kimsenin başına gelmez bu tür olaylar.
Yakalayamamışlar ki onu:pale:
loftu sitenin kahramanı ilan ediyoruz :queen:
Hepimize yemek ısmarlasın birde tam olsun
Kahraman ya :cherry:
Sende bize motosiklet ısmarla tam olsun ozaman :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar