Polis motorun sahibini bulamıyorsa çok fena.Plakasını sorgulasalar sahibiyle ilgili gereken tüm ayrıntılara ulaşırlar aslında.BUnu yapmazlarsa ben sahibiyim deyip ilk gelenede motoru verebilirler gibi geliyor bana.
motor ile oynanmış arkadaşlar galiba şase ve motor numarasından anlaşılmış çalıntı olduğu.. 600 f çaldıran arkadaşlar gidip baksınlar belkide boyası değişmiştir.
arkadaşlar kocaeli körfez otoparkında sarı 600 f bir motor var. motoru kendim gördüm 34 plaka. polisler çalıntı olduğunu öğrendikleri için bağlamışlar halanda orda duruyor. duyrulur.
@ loft
olm adamı ........' ndan çatlatırsın hee...wersene plaka herkes bi nefes alsın...alınacak aksiyon belli olsun...AAAAAAA avkan65 yerine ben daha çok stres oldum...
@avkan65 Arkadaşım sen şuan neredesin...
İstanbulda değilsin bile bir tanıdığını yolla..Yok istanbuldaysanda
sen karakolu neye arıyorsun ki...Direk otoparka gidip baksana...
@Loft kardeşim sende bi topic açmışsın..Bu ne biçim bilgilendirmek yaw...
Net bir şekilde plakasını verseydin ya...Baksana çalıntı olduğunu bildiğine göre
demekki ilgilenmişsin...Plakası nedir...Bekliyoruz..Yaptın bir iyilik.Bari tam olsun
paşam...:wiinkk:
Arkadaşım istanbul zincirlikuyuda çalışıyorum şuan 3 gün önce ev taşıma izni aldım bu gün de bunun için izin alsam işimizden oluruz ha dediğinde çıkamıyorumki nerden baksan orası 80 km ancak yarın gidebilirim fakat bir ön bilgi alayım dedim otoparktaki adamdan neyin nesi neyin fesi diye ama tam bir odun çıktı karşıma duyarsız insanlıktan nasibini almamış biri ....
şuan gözlerim kan çanağı oldu öyle doluyumki bu memlkete ve böyle insanlarına
Allah kimseyi mahdur etmesin gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor bir tane daha alacak durumda olsaydım bu kadarda kafa yormazdım yaşım 42 ve 30 yaşından beri o motorun hayalini kurup para biriktiriyordum sonunda geçen sene temiz bir tane 2. nci el aldım 4 ay bile kullanamadan çaldılar malesef
Bak sen benden yaşça büyüksün abim..Benim yaş(36)..Büyük geçmişArkadaşım istanbul zincirlikuyuda çalışıyorum şuan 3 gün önce ev taşıma izni aldım bu gün de bunun için izin alsam işimizden oluruz ha dediğinde çıkamıyorumki nerden baksan orası 80 km ancak yarın gidebilirim fakat bir ön bilgi alayım dedim otoparktaki adamdan neyin nesi neyin fesi diye ama tam bir odun çıktı karşıma duyarsız insanlıktan nasibini almamış biri ....
şuan gözlerim kan çanağı oldu öyle doluyumki bu memlkete ve böyle insanlarına
Allah kimseyi mahdur etmesin gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor bir tane daha alacak durumda olsaydım bu kadarda kafa yormazdım yaşım 42 ve 30 yaşından beri o motorun hayalini kurup para biriktiriyordum sonunda geçen sene temiz bir tane 2. nci el aldım 4 ay bile kullanamadan çaldılar malesef