çalıntı Motor Sarı-gri Mondıal 151rs 34dp 3859

polis ve jandarmanın plakasız motora kesinlikle izin vermemesi lazım.ancak büyük şehirlerin haricinde bu nedense uygulanmıyor. ben arasıra şehirden çıkıp sağı solu gezerim. ilçelerde,kasaba köy gibi yerlerde motorların yarıdan fazlasının plakası yoktur. bu motorlar ne derseniz bana göre bunların %50 si büyükşehirlerden çalınıp buralarda satılan araçlardır. jandarma basit bir kontrolda yüzlerce çalıntı ve kimliği belli olmayan motor yakalayabilir.
katılıorum... gecen gün düzce gezimizde sedat 57 plaka söktü..düzceye gidip geldik üç motor ve bir polis plaka sormadı hatta motoru durdurmad... üstelik dinlenme tesislerinde dururken yanımıza kadar geldiler.. biz plakayı ogs için söktük oda ayrı mesele....

katılıorum... gecen gün düzce gezimizde sedat 57 plaka söktü..düzceye gidip geldik üç motor ve bir polis plaka sormadı hatta motoru durdurmad... üstelik dinlenme tesislerinde dururken yanımıza kadar geldiler.. biz plakayı ogs için söktük oda ayrı mesele....

hacı ne yaptin ya deşifre ettin şimdi beni:queen::queen:örnek motorcuyuz biz:queen::queen:

hacı ne yaptin ya deşifre ettin şimdi beni:queen::queen:örnek motorcuyuz biz:queen::queen:

ortak bende plakayı beyaaz plaket ile kapattım.. bende ogs den kaçak geçtim.... hayat bu.. motora farklı bir fiyat uygulasınlar bende sende ücretini öde... biz dört tekermiyiz....

BULUNDU, HEMDE BEN BULDUM AMA NASI BULDUM GÖRSENİZ ŞEKİL-A ŞAŞARSINIZ.

ÇALDILAR 2 AY KULLANDILAR GETİRİP YERİNE BIRAKTILAR, ALDIKLARI GİBİ BIRAKSALAR YİNE İYİ, AŞŞADAKİ RESME BAKIN, VARMI BÖYLE BİR İNSALIK.

ŞASE NO VE MOTOR NO SPİRAL JET İLE KAZINMIŞ, PLAKA ATILMIŞ, AMA BEN MOTORUMU TANIMAZMIYIM, POLİS ÇAĞIRTTIM SÖYLÜYORUM AMA POLİSLER ŞASE MOTOR NO OLMADAN BİŞİ YAPAMAYIZ DİYORLAR, ADAMLAR ÇALDIKLARI MOTORU GETİRMİŞLER POLİSLER BİŞİ YAPAMIYOR VARMI BÖLE BİŞİ.

ÖZEL PARÇALARDAN TESPİT ETMİŞİM ŞAHİDİM BİLE VAR...

ARKADAŞLAR BÖYLE DURUMLARDA MOTORUN İÇİNDE MOTOR NO OLUYORMUŞ, ONUN TESPİTİ İÇİN ÜNİVERSİTEYE GÖNDERİLİYIORMUŞ VE ÇIKAN MASRAFI DEVLET ÖDÜYORMUŞ, POLİSLER ÖYLE DEDİ SİZCE DOĞRUMUDUR, ÇÜNKÜ BİR ÖNCEKİ AYNU KARAKOLDA DİĞER POLİSLER SEN ÖDERDİN DEDİ, SONRAKİ POLİS DAHA TECRÜBELİ GİBİYDİ, ODA DEVLETİN YÜKÜMLÜLÜĞÜDÜR DEVLET ÖDER SANA MASRAF ÇIKMAZ DEDİ..
bulundu.jpg

bulundu2.jpg

Adamlara bak ya ....Bunlara dicek birşey yok.İnş polisin dediği gibidir zararı öderler...Tekrar geçmiş olsun

Bu üniversitenin inceleme maliyetini devlet ödüyor dediler ama bunu hakketen devletmi ödüyor yoksa şahsamı çıkartılıyor nerden öğrenebiliriz acaba..:cyclopsan

Geçmiş olsun, inşallah canını yakanların canı yanar. Kısa sürede bulmanı dilerim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar