Çalıntı Motor İlanı

Merhaba,

2013 Model Siyah Honda CBR250 motosikletim evimin garajından çalındı.

Plakası 34 UD 9012

Bulana ve bulunmasında yardımcı olanlara para ödülü verilecektir.

İrtibat için 0538 552 43 90

Geçmiş olsun.

Bunun tek çaresi birlik olup çıkma parça almamaktan geçiyor. Herkese bireysel ve vicdani sorumluluklar düşüyor. Birlik olmakla olacak iş mi bilmiyorum ama çıkma parça almakla bu hırsızlık olaylarına katkıda bulunduğumuzu da unutmayalım.

Garaj kapalı garaj mıydı?

Çok çok geçmiş olsun dostum. Umarım bir an önce bulunur motorun

Geçmiş olsun. Detay verirseniz daha sağlıklı olur. Plakayı çoktan sökmüşlerdir

Geçmiş olsun. motorKafa'nın dediği gibi daha fazla detay verirseniz iyi olur. Mesela hangi ilçede çalındı, varsa motosikletinizin fotoğrafları, Diğer CBR250R'lardan ayırt edici özellikleri (Örn: depoda göçük, grenajda çizik vs.) verirseniz bulunma olasılığını artırmış olursunuz.

Teşekkürler,

Kadıköy Feneryolu'ndan çalındı. Garaj açık garaj kapısı kilitli idi. Rüzgarlığında ve egzost korumasında çizikler vardı.

116962-albums3459-picture12928.jpg

Çok geçmiş olsun kardeşim.. Bu kaçıncı SS kaçıncı Honda vakaası.. Arkadaşlar bu hırsız takımı ss motorları çalmak üzere iz sürüyor. Özellikle Honda, Yamaha, Suzuki çalıntı haberlerinin %95 i neredeyse böyle.

Bu memlekette ne polis , ne devlet bu konuda birşeyler yapmıyor yıllardır. Bu nedenle bu tip motosikletleri satın almayın diyorum. İtin kopuğun eline geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar