çalıntı motor duyurusu

bu sefer benimki değil ama kullandığım hatta beleşe getirmek istediğim bir motor.sevdiğim bir dostumun;( geçmiş olsun )
34 TF 1106 plakalı 2006 model Honda cbr 600 F motoru dün sabah erken saatlerde evin önünden disk kilidi parçalanarak çalınmıştır.
kırmızı renkli yaklaşık 4000km de.merter civarlarında çalındı.
bilenler görenler duyanlar aklınızda olsun lütfen. deneyelim belki bulunur.:rendeer:

arkadaşlar motor benim motorumdu, sabaha karsı 4te evin önünde duruyordu, sabah 7de baktığımda ne yazıkki orada değildi.
Zafer abi foruma duyurduğun için çok teşekkür ederim.
motorumun şase nosunun son dört rakamı 3333tür, eğer görüp duyarsanız lütfen haber verebilir misiniz?
şimdiden tüm çabanıza çok çok teşekkür ederim!
lütefen motosikletinizi kapalı garaja bırakınız ben hep öyle yapıyordum son 10 gündür acıkta bıraktım ve bakın basıma gelene!!!
umuyorum hiçbirinizin başına böyle bir olay gelip canınız yanmaz...

çok teşekkürler arkadaşlar ama şu an yükleyebilceğim bir resmi yok motorumun.
-honda sitesindeki 600F 2006 kırmızı siyah olan motosikletin aynısı , egzost değişikliği dışında da pek bir farklılığı yok orijinalinden.-

resimler bu şekilde alıntı yaptım.
kardeş takma kafana fazla ya da takmamaya çalış sana başka motor buluruz. zx6r da gider sana yeşilinden.
hayırlısı diyceksin.

Geçmiş olsun kardeş.Üzüntünü paylaşıyorum.....İnşallah tekrar kavuşursun Motosikletine.

Disk kilti yeterli kalmıyor demekki! Geçenlerde bir arkadaşımız, Motosikletlerin artık başka araçlara yüklenerek çalındığını yazmıştı!! Lütfen Motosikletlerinizi başka cisimlere bağlayarak kilitleyin!

Selamlar,
Özer

Geçmiş Olsun...

Ümit Kardeşim Çok Büyük Geçmiş Olsun. Motoru tanıdığım için bulunursa en belirgin eksozdan bulunur sanırım. Bende resmi varmı araştırıcam kardeşim eğer varsa eklicem buraya çünkü o eksozdan pek görmedim bizim motorlarda... Tekrar tekrar geçmiş olsun diyor üzüntünü paylaşıyorum kardeşim.
Benim motorun ikizi gitti desene:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar