Forumu forum yapanda kullanıcılar, hamam yapan da kullanıcılardır. Umarım açık ve nettir. Burası bir forum, insanlar bilgi almak ve paylaşım yapmak için burada.
Her üye konu açma hakkına sahiptir. Siz konuyu beğenmediyseniz, " Hamamda kocakarıların yaptığı dedikodu muhabbetini yapmak zorunda değilsiniz " e bakıyorum muhabbeti de yapan sizsiniz, şikayette eden de sizsiniz? Ne yapalim her konuyu kapatalım mı? Herkes heryere, her konuya cevap vermek, yazmak, veya okumak zorunda değil.
Lütfen biraz düşünün, Ben ne yapıyorum ? Ben ne diyorum ? şeklinde.
"Atatürk Havalimanında Patlama" isimli konuda vatandaştan C.Başkanına kadar hakaret edildi, sizde önlem olarak konuyu kilitlediniz, şahsıma hakaret olan konularda küfür sahiplerinin iletilerini ve benim smileylerimi silip 16 ceza puanı (8 puanın sebebi "karşılıklı mesajlaşma" ki üstteki alıntımda sizde bunu yapıyorsunuz, bakalım kendinize 8 puan ceza verebilecek misiniz?) veriyorsunuz. Ben belki o hakaretler için şikayetçi olmak istiyorum, silerken bana sordunuz mu? forumu böyle mi forum yapıyorsunuz? kıyak adminmişsin helal olsun levent