Eksik plaka bilgisinden dedektif sorgu yaptım, savaş adında birine çıkıyor ve herhangi çalıntı vs kaydı yok. Tlf vs mevcut ama çalıntı vs kaydı olmadığı için aramayacagim. Hırsızlara çok dikkat edin, alın teri ile aldığınız motorları caldirmayin. Kullanabileceğiniz kadar çok kilit kullanın.
EKONOMÝ;3517740' Alıntı:ve alarm demek istedin sanýrým
ucuz bir cep tel. motor icine gizleyin , sarji akuye baglayin , en ucuz tarifeyi secin , numarayi operator yardimiyla "beni bul" servisine kaydettirin. turkcell olabilir. operator sayfasindan numarayi girince cihazi yer olarak size bildiriyor.
Peki diyelim ki bunu yaptik, motor calindi ve takip edip yerini bulduk, özel mülk olan kapali bir garajda saklandigini farkettik diyelim. Polise gidip haber verince ilgilenecekler mi yoksa oraya zorla girip motoru geri almak mi gerekiyor. Polis calinan motorumuzun yerini tespit ettikten sonra harekete gecip motoru bize teslim etmek zorunda mi yoksa ilgilenmeme hakki var mi? Burada okuduklarima gore polis hicbirsey yapmiyor bu tur durumlarda.