Çalıntı Honda activa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşıma ait 2003 model 34 UE xxxx plakalı mavi renkli Honda activa, 1,Levent Kanyon arkasından çalınmıştır.

Malesef fotografı mevcut değildir.
Acemice maviye boyanmış, üzerinde Sultan su yapıştırmaları ve su taşıma aparatı bulunmaktadır.

Görenlerin bana PM atmaları rica olunur.

Yapıştırmalar, görsel olarak böyledir.

vj9km.jpg

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.. umarım bulurlar.. aklımızda olsun, yolda rastlarsak..

Aynı gece, üniversitede okuyan ve harçlığını çıkarmak için gazete dağıtan gariban bir öğrencinin de motorunu yürütmüşler.
Şimdi o genç gazeteleri yaya dağıtıyor. Buna daha çok üzüldüm.

Zevk için, insanların ekmekleriyle oynuyorlar.
Allah bunların belalarını versin, bizlerden uzak tutsun.

ya sadece bir tanesini al taksim meydanında kes kolunu yarı yarıya azalmazsa yüzüme tükür.. cezası olmayınca böle oluyo...

daha çok kişinin görüp haberdar olması için güncelliyorum

Bulundu.

Şişlide, Fulya girişinde plakasız dolaşırken polisin dikkatini çekiyor ve enseliyorlar.

İşin acı tarafı, meslektaşının ekmeğine göz diken bir şerefsizin altındayken yakalanması.
Çalan ve kullanan da su satıcısı. :pr:

Son düzenleme:
kansız desek böylelerine yanlış olmaz sanırım ...

geçen hafta işyerinden bir arkadaşın cbf 150 si okmeydanında evinin önünden çalındı arka jantı sarıya boyamıştı ama o boya motorun ertesi gün bulunmasını sağladı bir başka arkadaşımız motoru piyale paşa bulvarında görmüş üzerinde 16-17 yaşlarında iki çocuk yaklaşıp dikkatli bakınca huylanıp kaçmaya yeltenmişler tekmeyi vurup devirmiş çocuklar kaçmış motorun depo kapağını açmak için taşla ezmişler aynalar yok topcase yok ama eşgalleri verilince yaklaşık 3 saat içerisinde yalandılar ve şu an tutuklular darısı diğer motosikletleri çalınan arkadaşların başına ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar