Çalıntı 2004 1000rr 07.03.2015

Yukarıda da belirtilen 07/02/2015 tarih 01:10 saatinde motorsikletim Barış Mahallesi Ali Çebi caddesi Güven sitesi açık otoparkı Beylikdüzü/İSTANBUL​ adresinden çalınmıştır.Çalan iki kişi VSTROM DL650 marka motorla gelerek motorsikletin zincirini kesip direksiyon kilidini kırarak geldikleri motor vasıtasıyla motorumu çaldılar.Hırsızlardan biri yağmurluk giyiyor ve biri diğerine nazaran uzun, diğeri daha kısa boylu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 0530 101 88 48

e8snxe.jpg

23mvgqr.png

Yukarıda da belirtilen 07/02/2015 tarih 01:10 saatinde motorsikletim Barış Mahallesi Ali Çebi caddesi Güven sitesi açık otoparkı Beylikdüzü/İSTANBUL​ adresinden çalınmıştır.Çalan iki kişi VSTROM DL650 marka motorla gelerek motorsikletin zincirini kesip direksiyon kilidini kırarak geldikleri motor vasıtasıyla motorumu çaldılar.Hırsızlardan biri yağmurluk giyiyor ve biri diğerine nazaran uzun, diğeri daha kısa boylu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 0530 101 88 48

http://i59.tinypic.com/e8snxe.jpg
http://i58.tinypic.com/23mvgqr.png

Beylikdüzü/Beykent'de ikamet etmekteyim. Buralarda gönürse bilki motorun sendedir. Merak etme buluruz inşallah

Büyük geçmiş olsun.

http://www.altinelbiseliadam.com/calinmistir-yamaha-xj6-diversion-f/

Bu ilan geldi aklıma hemen, sanırım aynı hırsızlar, şerefsizler.

Umarım tez zamanda bulunur .

arkadaşım cok geçmiş olsun bu şerefsizler ist hertarafını sarmış plakayı göremedim

hep aynı motosiklet ile yapıyorlar ya valla bi denk gelsek !!!! geçmiş olsunn umarım bulunur... :/

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun. :pale:
Umarım bulunur.

Kendi motorum çalınmış gibi üzüldüm. Ben de beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Motorunuzu bir iki kere görmüştüm. İnşallah bulursunuz. Geçmiş olsun. :pale:

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Altın elbiseli adamın önerdiği kilit değildir kestikleri inşallah. Ona güvendik dünyanın parasını verdik bir zincire de...

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Altın elbiseli adamın önerdiği kilit değildir kestikleri inşallah. Ona güvendik dünyanın parasını verdik bir zincire de...

Benim bildiğim kadarıyla zor da olsa o kilidi de kesiyorlar. Kesemedikleri kilidin üretildiği sanmıyorum. Zincir kilitleri çok araştırmıştım zamanında.

Benim bildiğim kadarıyla zor da olsa o kilidi de kesiyorlar. Kesemedikleri kilidin üretildiği sanmıyorum. Zincir kilitleri çok araştırmıştım zamanında.

Bir de kilit kısmı nasıl o da önemli. Kilit kesilemiyordur da belki maymuncukla çok rahat açılıyordur. Zor işler... Motor özgürlük dedik ama o kadar da özgür olmasın yahu!

Teşekkür arkadaşlar hepinize bu arada kilit abus marka değildi ama Alarmı susturup disk kilidinden nasıl kurtulabiliyorlar onu anlamış Değilim ne yazikki

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Arkadaşlar bu arada can haliyle plakayı yazmayı unutmuşum
42 DBH 19

Geçmiş olsun... İnşallah en kısa sürede bulunur..

Hırsızlarında Allah c.c. belalarını versin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar