Çalınma korkusu!

Arkadaşlar,

Size komik gelebilir ama daha motoru almadan çalınma korkusu yaşamaya başladım. Keeway superlight düşünüyorum 2000 tl lik eski bir model... Aynı modelin bir de Kuba marka olanları var. 3500 tl civarı... Alıp evin bahçesinde yüksek bir balkona zincirleyeceğim. Sizce 2000 lik mi alayım yoksa 2012 Kuba'ya mı dalayım?

Geçen bende çalınma konularına bakıyorum.Arkadaşın teki yazmış takip cihazı,alarm,kilitli alarm vs.Konuları araştırmanı tavsiye ederim.

Cihaz takip bence hikaye! Apartman bahçesinde olduğu için alarma pek sıcak bakmıyorum :( Komşular çalınca üstüme gelecektir. Hırsızlar 2006 model bir motosiklete yada 3500 tl lik bir motora tenezzül eder mi sizce? Keşke kapalı garaj olsaydı :(

Cihaz takip bence hikaye! Apartman bahçesinde olduğu için alarma pek sıcak bakmıyorum :( Komşular çalınca üstüme gelecektir. Hırsızlar 2006 model bir motosiklete yada 3500 tl lik bir motora tenezzül eder mi sizce? Keşke kapalı garaj olsaydı :(

Sonuçta motosiklet kardeşim ucuz pahalı diye ayırırlarmı bunlar motor motordur diye götürürler.
Allah korusun, kimsenin başına gelmesin.
benim motorada bişey olur diye korkuyorum ama kilit felan takmadım sadece ön direksiyonu kilitliyorum.

BMW 1200 gs'niz yoksa çok basit önlemler çözüm olacaktır. dert etmeye gerek yok.

BMW 1200gs olmuş olsa nolcak onu merak ettim solmyr :)

en başta ben, normal önlemlerle hep aynı yere parkeden BMW 1200 gs görsem, çalmak için plan yaparım. ama bi kawasaki bi yamaha için bu riske girmem. kaldı ki çinli çalmak. tüm hırsızlık potansiyeli taşıyanlara göz kırpar açıktaki bi bmw

nasipte varsa çalınması kafese zincirlesen de götürürler.Sen önlemini al taktiri Allah'a bırak.çok korkuyorsan da yakınlardaki otoparkla veya garajlı bir binanın yöneticisiyle konuş anlaş öyle hallet.yoksa gece uyku uyumazsın

kendin demirden bi korumalık yap motosiklet için garaj misali oraya kaldır dolu döküm zincinlerle bağla sar git içeri yat :)
şaka bi yana çok pahalı bi motosiklet in varsa öle yap

en başta ben, normal önlemlerle hep aynı yere parkeden BMW 1200 gs görsem, çalmak için plan yaparım. ama bi kawasaki bi yamaha için bu riske girmem. kaldı ki çinli çalmak. tüm hırsızlık potansiyeli taşıyanlara göz kırpar açıktaki bi bmw

aramızda hırsız var 1200gs ciler aman dıkkat edin

Solmyr içimi rahatlattın :)
Darkfire link verir misin?

Tamam benim çin malı çakma keeway i zincirlersem kimse çalmaz. Ben gidip zincir alayım. Kask alayım. Motora da karar verdim gibi...

Bende Bu Sorunu Yaşayanlardanım, Bir GPRS Aleti İle Motor Takip Edilebilir, Ancak Bu Tip Cihazlar Sağlam Para.

bu çapa zincirleri var dışına boru geçir güzel bir asma kilit sıkıysa çalsın

Her türlü kilidi kırıyorlar. En güzel yöntem takip cihazıdır. Çalınsa bile hop yerini bulursunuz.

Bir arkadaşın motorunu (hayabusa) çalmışlar. Polis her hafta arıyormuş motorunuzu şurada gördük diyorlarmış. Adamda en sonunda kardeşim yakalasanıza beni arayacağınıza demiş. Polis yetişemiyoruz ki! Demiş eheheh

Güzelmiş ama kedi çıksa öter bu... Bizim apartmanda işlemez :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar