..ÇALINDI..

herkeze iyi günler dilerim bugün 30.07.2013 tarihinde 2013 model honda wave 110 marka cup motorsikletimiz fsm den çalınmıştır plakası 16 L 6164 renk kırmızı motorsikleti görenlerin haber vermeleri rica olunur...
irtibat tel:0535-947-00-87------0553-454-71-47

fsm derken istanbul fatihsultan mehmet amhalllesimi yoksa bursada bir yermı gecmiş olsun

çalınan yere çok yakın bir yerde bulundu karakoldan haber geldi bizde gittik bu kadar..

hocam F.S.M de uzun süre oturdum. Tam olarak nerde çalındı ? ve nerede bulundu ? eğer motorumu oralara park etmem gerekirse dikkat edeyim.

çok enteresan bir açıklama oldu

ne dememi beklerdin onu anlamadım kısa ve öz açıkladım_?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

hocam F.S.M de uzun süre oturdum. Tam olarak nerde çalındı ? ve nerede bulundu ? eğer motorumu oralara park etmem gerekirse dikkat edeyim.

Burger kıng karşısındaki sokağın köşe başından çalındı..opet benzinliğe yakın mesafede bulundu...

Arkadaşta bi asabiyet var heralde. İyi hayırlı olsun bulunmuş güle güle binin ne diyelim.

çalındı diye 3 satır yazı yazmışsın

bulunu diye de tek kelime yazmışsın
hani nasıl bulundu kim buldu motorda bir sorun varmı biyerini sökmüşlermi kırmışlarmı düşürmüşlermi
çalan kişi yakalanmışmı
gibi ayrıntılar yazsaydın bizde burda nerde ve nasıl olmuş diye merak etmeyiz

motor bulunmuş sevinmen lazımken be ne asabiyet

çalındı diye 3 satır yazı yazmışsın

bulunu diye de tek kelime yazmışsın
hani nasıl bulundu kim buldu motorda bir sorun varmı biyerini sökmüşlermi kırmışlarmı düşürmüşlermi
çalan kişi yakalanmışmı
gibi ayrıntılar yazsaydın bizde burda nerde ve nasıl olmuş diye merak etmeyiz

motor bulunmuş sevinmen lazımken be ne asabiyet

selo9115 sen ve bir kaç kişi asabiyetten bahsetmişsiniz hangi kelimeme dayanarak bunu söylüyorsunuz beni tanıyormusunuz artı soru sordunuz bende cevapladım...aklınızdan geçen soruları ben bilemem
selo kardeş sorularını seni mutlu edecekse tekrar cevaplıyorum...
nasıl bulundu diye sormuşsun polis buldu... ok..
motorda bi sorun varmı demişsin var ön kafa karenajında kırık var ve sele kilidini kırmışlar..
çalan kişi yakalanmamış...artı 3 satır yazı yazmışsın demişsin iyi bak kısa ve öz yazdım tamammı seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar