- Konu Yazar
Arkadaşlar,
Dün gece yani 16.05.2019 tarihinde Akkirman Sokak - Şişli nişantaşı-vali konağı caddesi arkası
yamaha Xmax Momo Design motorumu çaldılar.
Plaka : 34 NH 2741
Gözle ayırt edici bir durumu yok nerdeyse, çok iyi bakıyordum
r:
Sağ ayna plastiğinde sürtme izi, önde sakalın altında çakarı var, sağ amortisör yağ kaçırıyordu sadece.
ale:
Bir de oturağın sağ ve sol taraftaki yamaha xmax logo görsel minik plakaların üstü siyah kaplamalıydı.
Adam almış yokuş aşağı yürütmüş gitmiş bende bir iki saatliğine bırakmıştım. Aptallık işte, koruması yoktu.
Gören eden olursa yada şişli bölgesinde böyle kulağı delik birini tanıyan olursa iletişime geçebilir mi benimle.
Kuştepe - hacıhüsrev falan o taraflara indiriliyor dendi ama o taraklarda bezimiz yok tabi.:jocolor:
İçinde çantam vardı, özel eşyalardan şirket evraklarına kadar hepsi gitti
r:
iletişim : 0 532 332 48 88 - Arkın KARASOY
Gören eden duyan duyuran olursa Allah razı olsun şimdiden...

Dün gece yani 16.05.2019 tarihinde Akkirman Sokak - Şişli nişantaşı-vali konağı caddesi arkası
yamaha Xmax Momo Design motorumu çaldılar.
Plaka : 34 NH 2741
Gözle ayırt edici bir durumu yok nerdeyse, çok iyi bakıyordum
Sağ ayna plastiğinde sürtme izi, önde sakalın altında çakarı var, sağ amortisör yağ kaçırıyordu sadece.
Bir de oturağın sağ ve sol taraftaki yamaha xmax logo görsel minik plakaların üstü siyah kaplamalıydı.
Adam almış yokuş aşağı yürütmüş gitmiş bende bir iki saatliğine bırakmıştım. Aptallık işte, koruması yoktu.
Gören eden olursa yada şişli bölgesinde böyle kulağı delik birini tanıyan olursa iletişime geçebilir mi benimle.
Kuştepe - hacıhüsrev falan o taraflara indiriliyor dendi ama o taraklarda bezimiz yok tabi.:jocolor:
İçinde çantam vardı, özel eşyalardan şirket evraklarına kadar hepsi gitti
iletişim : 0 532 332 48 88 - Arkın KARASOY
Gören eden duyan duyuran olursa Allah razı olsun şimdiden...

Son düzenleme: