ÇALINDI! Yamaha xmax 250 momodesign

Arkadaşlar,

Dün gece yani 16.05.2019 tarihinde Akkirman Sokak - Şişli nişantaşı-vali konağı caddesi arkası
yamaha Xmax Momo Design motorumu çaldılar.

Plaka : 34 NH 2741
Gözle ayırt edici bir durumu yok nerdeyse, çok iyi bakıyordum :pr:
Sağ ayna plastiğinde sürtme izi, önde sakalın altında çakarı var, sağ amortisör yağ kaçırıyordu sadece.:pale:

Bir de oturağın sağ ve sol taraftaki yamaha xmax logo görsel minik plakaların üstü siyah kaplamalıydı.

Adam almış yokuş aşağı yürütmüş gitmiş bende bir iki saatliğine bırakmıştım. Aptallık işte, koruması yoktu.

Gören eden olursa yada şişli bölgesinde böyle kulağı delik birini tanıyan olursa iletişime geçebilir mi benimle.

Kuştepe - hacıhüsrev falan o taraflara indiriliyor dendi ama o taraklarda bezimiz yok tabi.:jocolor:

İçinde çantam vardı, özel eşyalardan şirket evraklarına kadar hepsi gitti :pr:

iletişim : 0 532 332 48 88 - Arkın KARASOY

Gören eden duyan duyuran olursa Allah razı olsun şimdiden...

Son düzenleme:
Allah belalarını versin,bi bitmediler. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur

Allah razı olsun... Bitmiyorlar nası bitsinler 10 saniyede para kazanıyorlar biz boşa alınteriyle çalışıyoruz!

Çok geçmiş olsun. Çalındığında ne gibi güvenlik ekipmanları vardı üzerinde? İnşallah hemen bulunur.

Az kaldı kucaklayıp eve çıkartıcaz motorları çok zor maddi yanı geçtim maneviyatı çok zor

Ben şuan 3 kilitle 1 de gidon kilidini sayarsak 4 kilitle kilitliyorum ama yinede içim rahat değil

valla 1 saatlik diyip bıraktığım için hiçbir güvenlik yoktu. Yağ sürdük ekmeklerine.

Bulan nasıl buluyor yol gösterebilirse sevinirim gerçekten...

valla 1 saatlik diyip bıraktığım için hiçbir güvenlik yoktu. Yağ sürdük ekmeklerine.

Bulanlar genellikle emniyette vs tanıdığı olan polisiyle müdürüyle arası iyi olanlar oluyor. Forumdan aynı şekilde süper teneresi çalınan birisi olmuştu gün geçmeden tanıdık sayesinde buldular. Türkiye'de kanun böyle işliyor . Çok geçmiş olsun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Geçmiş olsun, inşallah bulursunuz. Yakınlardaki boş alan,otopark, bahçe gibi gözlerden uzak yerlere bir bakın. Motorda takip sistemi var mı diye 2-3 gün gözlerden uzak yere atıyorlarmış, alan eden yoksa o zaman götürüyorlarmış.

şu anlık ne kendim ne emniyet ne kadar ilgiliyse tabi- ses yok bulunamadı.
kendim baya kamera inceledim ama bi yerden sonra kamera bulamadım, mobese lazım.
Herkesten Allah razı olsun. Bakalım durumu haber edicem ama ümidim yok tabi o da ayrı...

Takip sistemi şart motorlar için. Keske birde motosiklet hareket ettirildiğinde telefona alarm bildirim vs gelebilse. Anında haberdar olsak ta biraz meşe odunu muhabbeti dönse.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bu aralar rüyamda motorumun çalındığını görüyorum, onda bile kendimi ne kadar kötü hissediyorum. Allah motorunu çaldıran arkadaşların yardımcısı olsun, son günlerde ana sayfada çok sık görmeye başladık çalıntı motor başlıklarını. motosikleti özellikle büyük şehirde saklaması, söküp parçalayıp satması daha kolay olduğundan bulması çok daha zor oluyor. kasko ve takip sistemi şart.

İnşallah bulunur, geçmiş olsun.

Çalınan arkadaşa geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum, en yakın zamanda bulunur inşallah..

17 Mayıs'ta çalındı buraya da konu açtım inan o kadar zoruma gidiyor anlatamıyorum.. Çalındıktan sonra kaç kere rüyamda gördüm..

bu aralar rüyamda motorumun çalındığını görüyorum, onda bile kendimi ne kadar kötü hissediyorum. Allah motorunu çaldıran arkadaşların yardımcısı olsun, son günlerde ana sayfada çok sık görmeye başladık çalıntı motor başlıklarını. motosikleti özellikle büyük şehirde saklaması, söküp parçalayıp satması daha kolay olduğundan bulması çok daha zor oluyor. kasko ve takip sistemi şart.

İnşallah bulunur, geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar