nereden buluyorlar bu güçü demişsin ya bu güçü onlara biz veriyoruz. yıllarca meclise kanun yapması için yolladığımız vatandaşlardan. kanun yapmalarını istemedik. ev anahtarı yok araba anahtarı. yok iş, olmadı evimizin önüne kaldırım, ucuz benzin, ucuz gübre isdedik. ama adam akıllı kanun çıkarmalarını istemedik. dolayısı ile hırsızlık bir meslek oldu. hatta yumuşayan infaz kanunu ile de bu meslek altın yıllarını yaşıyor.Allah belalarını versin.
Cesarete bakar mısın?
00:58'de geri dönüyorlar bir de.
Kim abi bu adamlar?
Nereden buluyorlar bu gücü?!
Geçmiş olsun.
Keşke elimizden bir şey gelse de, yapsak.
Kaskonun bir faydası yok,kapalı garajdan çalınmadığı sürece zararı karşılamıyorlar,ayrıca zaten çok az şirket motosiklete kasko yapıyor...
geçen yıl bi arkadaşımın köyden tarla sulama motoru çalındı evin yanında bulunan marketinde güvenlik kamerasında çalan araçın plaka sı dahi açıkça göründüğü halde olayı jandarma çözemedi!nereden buluyorlar bu güçü demişsin ya bu güçü onlara biz veriyoruz. yıllarca meclise kanun yapması için yolladığımız vatandaşlardan. kanun yapmalarını istemedik. ev anahtarı yok araba anahtarı. yok iş, olmadı evimizin önüne kaldırım, ucuz benzin, ucuz gübre isdedik. ama adam akıllı kanun çıkarmalarını istemedik. dolayısı ile hırsızlık bir meslek oldu. hatta yumuşayan infaz kanunu ile de bu meslek altın yıllarını yaşıyor.
cümlemize şimdiden geçmiş olsun. çünkü bunlar daha başlangıç.
26/04/2012 tarihinde yakın arkadaşımız Gökhan Güngör'e ait 34 BB 1690 plakalı motosiklet Merterdeki evinin garajından çalınmıştır.
Beyaz-kırmızı bmw 1200 gs advanture 30.yıl 2011 model
Otoparkteki güvenlik kamerasnın görüntülerini ekledim.Görüntülerden boşlukları çıkarmak için kısalttım,üstteki saate dikkat edin.
[yt]-l7ik5ZPNkg[/yt]
hayır acık kapalı hepsini içeren kaskolarda var ayrıca büyük motor sahibi bircok insan kasko yaptırıyor bence bir kişi 40 50 bin tl motora veriyorsa kaskosunuda yaptırmalı diye düşünüyorum.Allah korusun sadece çalınmada degil büyük pahalı motorlarla bir kaza yapsanız jantınız diskleriniz ne bilim ön catalllar felan egilse kasko yoksa hapı yuttunuz demek kac kasko parası girer düsünemiyorum:cat:
adamlar bildigin motorcu ya ancak servislerdeki tamirciler böyle agır motoru rahat rahat geri geri götürebilir zaten takım taklavalarıda yanlarında getirmişler civardaki motorcuları gezmesi lazım coktan parcalamışlardır krank beyin vs. satarlar 2.el parca olarak araması lazım.bende anlamadım minibüsemi koyup götürdüler yoksa calıstırdılar mı?gece gece hiçmi devriye atan memur yok ya o saatler devriye saati yandada otoban olması onlara cesaret vermiş geçmişolsun