ÇALINDI!! CBR 125r (REPSOL)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun motorun satilikti galiba ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun :pale: Plaka görünmüyor, yazarsan biz de Bostancıdayız. Umarım bulunur :pale:

aynı motordan bende de var , inşallah bir şekil bulunur ... bu tür motorlar havalı durduğu için tehlikelide insanların gözü kalıo..

Çok teşekkürler arkadaşlar, bu şerefsizlikten başka bişey değil! Kul Hakkı yiyen adam , allah korkusu olmayan adamdır! böle bişeyi nasıl vicdanlarına yediriyolar aklım ermiyo!..

PLAKA: 34 UE 6337

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

Gören bilen varsa allah razı olsun arkadaşlar başka bisey diyemiyorum..

motoru çalanları yakalayıp 1200 lük enduronun arkasına bağlayacan otobanda sürükleyecen kıçından ateş çıkana kadar şerefsizleri

geçmiş olsun en kısa zaman da motorunu ve o şerefsizleri bulursun inşallah

ya ben o kadarını düşünmedim valla formdan atarlar bizi fazla sert konuşmadan kaçalım yoksa valla bizi banlarlar dostlardan uzak kalıırız

aslında mavi egzostan dolayı bulunma ihtimali yüksek..umarım heves etmiş birileri çalmıştır da bırakıp giderler bir yere..geçmiş olsun.

@Yagiz

dostum sen suadiye shore club'a geliyormusun? beyaz-kırmızı yzf r125 seninmi??

geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulursun motorunu. Allah yardımcın olsun. sağlıcakla kal

buneya kaçıncı çalınan motor bu geçmişolsun yaakardeş inşaallah bulunur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar