çalınan motorlar hakkında

Merhaba arkadaşlar Bugün 16 kasım motorumu Çaldırdım.Anlatmaya gerek yoK çÜNKÜ ZATEN forumda çalıntı bölümünde yer alıyor....

Buraya yazmak amacım Şu: GÜnlerdir motorumun sorunları ile uğraşıorum derken bugün malesef Bulunduğum mekanın kapısından ÇAldırdım.. hee 50 cc lik bişe ama olsun insan Kötü oluo YOksa parasından diilim şahsen..

asıl sölemek istediğim şey HERKES DİKKAT ETSİN! bU KONUDA BİLİNÇLİ olalım dikkat edin arkadaşlar!

Ben ve benim gibi birçok arkadaşda aynı durum söz Konusu.şAHSEN benim motorum ÇoK Pahada bişe dil ama benim motorumun 10-20 katı pahada motorlar çalınıo bunları bilioruz..Yanlış anlamayın sakın sadece Başınıza gelmesin die sölemek istedim Eminimki birçoğunuz Benden daha bilinçli İnsanlar:cat:

Geçmiş olsun arkadaşım...
Plakasını / Marka / Modelini / Rengini falan foruma yazarsan belki motorunu bi gören üyemiz olur :silent:

inşallah bulunur, çok arttı bu hırsızlık olayları :pale:

kardeşim geçmiş olsun... malesef motosikletin de cilvesi bu. motorunun ucuz yada pahalı olması önemli değil ama sen ona bi emek harcayıpta elinden bi anda giderse o gerçekten canını sıkıyo adamın.

ne diyim inşallah tez zamanda bulursun.

Saolun arkadaşlar ya aynen öle 34 MVL 07 Plaka 50 cc mondial koyu kırmızı Vişne çürüğü!

bulgurlu-libadiyeden çalındı....İstanbul!

Cok gecmıs olsun arkadasım valla cok zor ne olursa olsun ısterse bısıklet olsun ınsana koyuyor boyle seyler.Iste bu yuzden motorumu ıstanbula getırmekten korkuyorum bırazda..

cok gecmiş olsun nasıl üzülmesin insan.sen o kadar ugrasıyosun sagıyla soluyla serefsizin biri alıyo gidiyo inşallah tez zamanda bulursun

çok geçmiş olsun üzülme ama dediğingibi insan kötü oluyor para değeri önemli değil cana geleceğine mala gelsin alırsın yenisini

Çok saolun Hepiniz .Şimdi tek temennim Daha kimsenin Başına gelmemesi...Dikkat edelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar