Aslinda bilegine guvenenler olarak bir toplansak, anti-hirsizlik timi olusturup adaleti kendi yontemlerimizle halletsek? Cogu hukuki durumda sikayetci olsa bile basit adam yaralama cezasi 6 ay. Hirsizlik nedeniyle tahrik unsuru da olusacagindan bu tur davalar %90 beraatle sonuclaniyor. Her halukarda hirsizdan az yatariz? Ne dersiniz
Bu hirsizlar cete ama motosiklet kullanip bileylenmis olanlarin sayisini bir araya toplayinca cikacak cetenin karsisinda durabilecek bir sey oldugunu sanmiyorum.
Biraz Sons of Anarchy zihniyeti ama bu isler bu kadar kolay olmamali. Insanlarin kredi cekerek, binlerce lira harcadigi motorlarini surukleyip goturebilenlerin bu isin cok basit oldugu fikrinden kurtulmasi lazim bir sekilde. Kanun bu konuda hic yardimci olmuyor.
çok güzel diyorsunda sen bileğine güvenirsin yanındaki bileğine güvenir ama onlardan ne çıkar hiç belli olmaz boş gezdiklerinide hiç sanmıyorum
Burada motoru calinmis, artik surasina gelmis o kadar cok insan var ki, onlarin cesareti ve sinir hirsiyla bizim uzaktan gecmis olsunumuzu kiyaslayamayiz. Ama ben her calinti motor haberi okudugumda cok kotu oluyorum ve tepem atiyor. Henuz hic motorum calinmadi ama bu gerceklesmeden once elimden gelen ne varsa ortaya koymaktan cekinmem.
arkadaşım bu şerefsızler pılakasız motorlarla geziyorlar akşamları arada bir çıkıyorum nöbete birtane motor götürürken görsem arabayla dalacağım site güvenliğimden aldığım bilgiler çaldıkları motoru yakınlarda bir depoları varmış ama tespit edemedim motor götürürken görsem takip edip depoyu öğrenip ihbar edicem takip ettiğimi anlarlarsa direk ara bayla dalacağım şerefsizlere
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
arkadaşım bu şerefsizler boş gezmiyor lar güvenliğe silah çekmişler farkettirmeden takip edip depoyu öğrenirsem gerisi kolay
konu hala güncel motor bulunmadı aramaya devam