çalınan motor 48.da.995 minsk 1995 model

48.da.995 minsk 1995 model motorum 14.06.2009 tarihinde muğla merkez saburhane mevkiinden çalınmıştır. Kırımızı renkte boyası güneşte kaldığı için biraz soluktur. Sağ ön çamurluk bağlantı yeri kaynak yapıldığından boyasız, far tertibatı düz bağlantı yapılalık motor çalıştığı sürece ön far yanıktır. Oturakta güneşten dolayı çatlamalar vardır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------

eğer muğal ve civarında bu tarife uyan bir motor gören olursa [email protected] veya 0.554.3949860 nolu telefon ve emniyet güçlerine bidirmelerini rica ederim

Geçmiş olsun ya inş. en kısa zamanda çıkar motorun,istanbuldaki durumlara göre daha şanslısın,muğlada bulunabilir....çalıntı olayları rekor seviyeye ulaştı:pr::pr::pr: lanet olsun hepsine daha denilcek çok laf varda.::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::angry2::::angry2::

geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah çalan şerefsizler de en kısa zamanda yakalanır inşallah moralim bozuldu şimdi kendimi zor tutuyorum açıcam ağzımı sayacam şimdi insanların alın terini katıp aldıkları ve değer verip gözü gibi baktıkları canım motorlarını hiç çalışıp alın teri dökmeden çalan o şerefsizleri allahım en sevdiği veya sevdikleriyle kendi bildiği gibi mükafatlandırsın. o acıyı öyle bir tatsın ki ben ne yaptımda böyle oldu dedirtsin. saygısızlık yaptıysam veya forum kurallarına aykırı herkezden özürdiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar