Çalınan 1997 Transalp'im bulundu. Hırsızın hasar verdiği parçaları arıyorum

Türk polisi motorumu 1buçuk sene sonra da olsa buldu:):cat: saolsunlar... maalesef adi herifler(hırsızlar) motora hiç acımamışlar. metalik gri olan kısımları pistonuna kadar siyaha boyamışlar, siyah olan grenajları ise kırmızıya, egzosuda çıkartıp yerine bi soba borusu takmış. neyse anlayacağınz fiyat uygun gelirse bütün yan grenajları sağ sol; gidonu etrafı vs. özellikle Egsozu isterim ya da tercih etmesem de makul bi fiyata ağırbaşlı sessiz sedasız bir performans olabilir. Kısacası 97 model çalışmayan siyah bi Transalp varsa birçok yerine ciddi talibim.
saolun arkadaşlar.
orbay: 0537.7305155

Çok güzel bir haber umudunuzu kesmişken çıkıp geldi işte.
Tekrardan hayırlı ugurlu olsun, İnşallah birdaha aynı olayı yaşamazsınız. :rendeer:

Motosikleti
Hornet
1.5 sene sonra:cyclopsan

Ümidinizi çoktan kesmiş olmalısınız:)

Çok sevindim:)

zverdikleri zarar için dava açın. üzerlerine kayıtlı birşeyleri yoktur ama yinede denemek lazım.
geçmiş olsun.

Mersin İl Temsilcisi
sahibinden.com adresine başvurun ama ürünü görmeden para havalesi filan yapmayın. gerekirse gidin görün al gülüm ver gülüm yapın ve çalıntı olmamasına dikkat edin...

bu arada gözünüz aydın. başka motor almışmıydınız bu arada??

onca zaman sonra bulunması sevindirici ama verdikleri zarar sinir ediyor insanı,o hainlerin de değer verdikleri şeyler böyle zarar görürde bir gün anlarlar ne halt ettiklerini!umarım aradıklarınızı bulabilirsiniz,geçmiş olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bazen insan bulduğuna da sevinemiyor işte.... Aynı benim gibi.... . :pr::pr: Ş...sizler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar