- Konu Yazar
İlk kez motordan düştüm gece saat 1 sıraları kafam attı gezmeye çıktım nereye gitsem diye düşünürken dağlık bir bölge var oraya doğru tın tın gitmeye başladım. Hızım 60 km/h nin üzerine çıkmıyordu neyse gidiyorum farlarım yeterince aydınlatmıyor o zaman farkına vardım tempo düşük hafif soğukla baraber giderken yol ayrımı varmış ben göremdim ota refüj olması gerken yeri bilirsiniz üstte bir villa var alt taraftada yol ben tam bu refüje doğru gidiyormuşum neyse fren felan yerler çakıl kum motorun kaymasına sebeb vericek her şey var o kadar ki bilye bile bulabilirim biraz arasaydım.
neyse orda hafif bir şekilde bulunan çukura düştüm başladım gülmeye ellerime baktım biraz zedelenmiş keşke bez eldivenlerimi giyseydim onlar bile kurtarırdı dedim kaskım vardı kafamı vurmadım bacağım kaşındı baktım diken doluymuş orda neyse bu akşamki macera yeter dedim motoru çıkardım 1 sigara içtim sakinleştim motordaki dikenleri temizledim üstümü silkelidim telefonuma baktım saat 1:23dü bu gün biraz güçlü far almaya karar verdim xeon felan değil normal araba farı takıcam şarj sıkıntısı yaparmı bilmiyorum ama motorumun şarj sıkıntısı tahminimden daha iyi çıktı hiç eksilme yok tıkladığın anda motor çalısıyor 4. zamanda olduğu zaman tabiki
far açma kapama var gündüz gezerken şarj olur gece bişey olmaz ama o kadar tüketim aküyü nereye kadar götürür gibi soru işaretleri var kafamda şöyle ucuzundan biraz bozuk yolda patlamıycak bişey arıyorum.
EDİT: okurken isyan edenler affetsin
görüşürüz ayrıca gece niye çıkıyorsun felan demeyin ortalık sakin sessizlik hava serin ve insanın beyni sapıtıyor zaman kavramı bitiyor yol ve yolu kaplayan ağaçlar oluyor bir nevi 1 bira içmiş gibi oluyorsunuz.
EDİT: okurken isyan edenler affetsin