tek serhat Katılım 20 Ara 2004 Mesajlar 228 23 Ara 2004 #23 evet ılay hosgeldınn aramıza resımler gercekten guzel bende boyle makınalarla yazın egıtım almayı dusunuyorum orda nasıl makına cogunlukkta racıng mı shoppır mı bır de racıng motorların fıyatını sorcaktım sana mesela zxd-10 un fıyatı ne :silent:
evet ılay hosgeldınn aramıza resımler gercekten guzel bende boyle makınalarla yazın egıtım almayı dusunuyorum orda nasıl makına cogunlukkta racıng mı shoppır mı bır de racıng motorların fıyatını sorcaktım sana mesela zxd-10 un fıyatı ne :silent:
N nihal Katılım 31 Ara 2004 Mesajlar 1 31 Ara 2004 #24 herkese merhaba hayatımdaki en büyük tutku motor...gerçi ben çok yeniyim hep istemiştim ancak bu yaz kullanmaya başladım henüz motorum yok. inşallah olacak
herkese merhaba hayatımdaki en büyük tutku motor...gerçi ben çok yeniyim hep istemiştim ancak bu yaz kullanmaya başladım henüz motorum yok. inşallah olacak
Peril Katılım 1 Mar 2004 Mesajlar 1,261 31 Ara 2004 #25 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. SLM İLAY , HOŞGELDİN.. BİLGİLERİN İÇİN TŞKLER..SANIRIM BENDE ORADA YAŞAMALIYIM