Çaldığı motosikletin sahibinden kaçarken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linç mi edelim diyorsun sende yani anlamadım?

kardeş linçde edilir başka şeyde yapılır öldürmek ayrı :) adam 30 sene çalışmış ,birisi gelmiş gasp etmiş, paralarıda yemiş alemlerde, sonra yakalanıyor, ortada para yok ! sonra 5.10 sene yatıyor ve milletin vergisi ile yemek yiyor, su içiyor hapishanede, sonra serbest, tekrar yakalanıncaya kadar, kaç kişinin canını daha yakıyor ! bazılarıda hırsızlık , tecavüz,dolandırıcılık,cinayet gibi suçları aynı şekil işliyor ve aynı pis hayatına devam ediyor, peki burda en önemli iki soru, bir devlet ne yapıyor ,iki mağdur olan insan veya insanların hakkı ne olacak ? bölücülerin öldürdüğü, sakatladığı, gasp ettiği, mağdurlara ne oluyor ? kardeş sorular uzar gider, hukuk ve demokrasi dediğin şeyleri, uygulayacak şey, ahlaklı, adaletli yöneticiler, zaten bunlar yoksa, hukuk, hak, demokraside yoktur, benim laflarım sana değil, genel olarak anlamak isteyenlere, artık bıktık, çünkü nereye gidiyor bu ülkenin milleti ? yok kafası kesilenler, yok çoçuğunu öldürenler, nedir bu ya ,nerde bu devletimizin yetkilileri ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
16 yaşında 5-6 yıl hapis yatmak mı dediniz?O zaman benim başımdan geçen olayı anlatayım da noluyo görün.

Bir grup lise öğrencisi benim internet kafeye takılıyo.Arkadaşları bilgisayarlara oturup oyun oynarken bu çakal geliyo abi seni karşıdaki kafeden çağırıyolar diyo.Bende acil bir durum mu var acaba diyerek gittiğimde içerde oyun oynamakta olan arkadaşları kasadaki paraları avuçlayıp kaçıyo.Resmen çete kurmuş p.......çler.Aynı olayı başka bir internet kafeye de yapmışlar.Ancak benden kaçamadılar polise yakalattım.Çocuğun sülalesi karakola geldi.Polis gerisini biz hallederiz diyerek yolladı.Aradan bir süre geçti.Duydum ki yandaki internet kafede bi çocuk kamera çalarken yakalamış.İçerde alıkoyuyolarmış.Gittim bi baktım yine aynı çocuk.Bu çocuklar yakalandıklarında içeri atılmak yerine topluma kazandırma yasası çerçevesinde başkalarının da canını yakmak üzere serbest bırakılıyo.Zaten bu işleri ceza almaması nedeniyle 18 yaşından küçüklere yaptırıyolar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çimenlere basanları da recm edelim o halde?!?

abartmayalım suç işlenmişse kanunda cezası var..cezayı beğenmiyorsak eleştiri yerleri de belli..

Kanunlarımız diyelim ki yetersiz veya eksik ise gereğini biz yapıp cezasını biz mi vereceğiz?

Nerede kaldı hukuk devleti?

Kanunlardan memnun değilseniz hukuk okuyun, savcı, hakim, milletvekili olun kanunları değiştirmeye çalışın veya sade vatandaş olarak dava açarak takibini yapın.

Her kafasına esen her gördüğü suç için kendi cezasını keserse yarın öbür gün trafikte beni sıkıştıran adama hayvan herif dediğimde adam beni çekip vursa, savunmasında adaleti kendim sağladım hakim bey der.

Şer'i yada örf'i hukukla değil medeni hukuk ile yönetiliyoruz!

Yukarıdaki bir mesajda hırsızı linç etmek gerektiğini söyleyen kişiye ithafen yazdım.Biraz sert olmuş olabilir...

tamam bu konuda yazacaklarım bitmiştir.

Senin motorun çalınsa ve bulunamasa idi böyle düşünürmüsün?.... Kusura bakma ben düşünemem.... Çünkü elimde 4 sene önce çalınan ve bulunamayan motorumun ruhsatı duruyor...Kocaman çalıntı ibaresi ile.....

Suçlular yakalandı mı ??? Hayır...Belki daha kimlerin canları yandı...Kimbilir hangimizin motorunu da çaldı...:pr::pr::pr::pr:

Bence linç etmeden önce başka şeylerde yapmak lazım.... :pr::pr::pr::pr: Linç bile az gelir....

ygr

katil misin kardeşim? yoksa eşkiya mı?
16 yaşında birinden bahsediyoruz,vicdanın yoksa hukuka inancın da mı yok!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar