Çaldığı motosikleti at arabasıyla götürdü, ’satın aldım’ dedi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BURSA'nın İnegöl ilçesinde park halindeki motosikleti at arabasına yükleyerek kaçan S.Ç. (15), polis ekiplerince yakalandı. S.Ç., motosikleti 50 liraya aldığını söylerken, sahibi aracın çalındığı belirtti.

Olay, İnegöl ilçesindeki Mahmudiye Mahallesi, 16. Mobilya Sokak'ta meydana geldi. At arabasıyla dolaşan S.Ç., park halindeki motosikleti at arabasına yükledi. Olayı fark eden bir vatandaş, durumu polise bildirdi. Polis, harekete geçerek, şüpheliyi çaldığı motosiklet ile birlikte kısa sürede yakaladı.

Emniyete götürülen S.Ç., motosikleti sahibinden 50 lira karşılığında aldığını söyledi. Polisin plakadan ulaştıkları motosiklet sahibi Mutlu Ö., aracın çalındığını söyledi. Motosiklet sahibine teslim edilirken, şüpheli S.Ç. gözaltına alındı.

5f845427c03c0e0144a41fe8.jpg

5f84541bc03c0e0144a41fe6

Motosikleti
R25, CRF250L
Hurdacı kılığında hırsız. Şu sıralar da bunlar türedi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"50 TL'ye satın aldım." ne demek? Tam bir vizyonsuz kopil.

Hurdacı kılığında hırsız. Şu sıralar da bunlar türedi.

Bunlardan Bursa sokaklarinda 50 - 60 civarinda var . Hem de senelerden beri. Bunların çoğunda bir
ilkokul diploması bile yok. Vizyon yine Hak getire. Kopil satacagi fiyati kasdetmis. 50 Liraya derken.
Hurdaciya göturecek. Abey ver bana 100 lira diyecek. Hurdaci da -- hadi lan al şu 50 lirayi ittir git -- diyecek . Artik kaç lirada anlasırlarsa. Yarım saatte motor bir tarafa , şase ve diğer kısımlar
başka tarafa . Bir daha nerede gördüm ben motosikleti. Bu arkadaşın verilmiş sadakasi varmiş ki çabuk
fark edilmiş. Yoksa yandı gülüm keten helva. Ayrica bu at arabalı şoparlar kaldirilacak mal konusunda
hic kibar davranmazlar , dükkanin onündeki mali arabaya atar , eğer sen çabuk farkederek gırtlağına
yapışırsan -- Abey sen onu çöpe attın sandık biz -- diye pişkin pişkin sırıtır.
diyecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Aslinda bu at arabasinin da SUC a İŞTİRAK dan müsadere edilerek atin satilmasi arabanin da yakilmasi
gerekir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İki gün önce 30 liraya motosiklet montu nasıl alınıyorsa, bugün 50 liraya motosiklette öyle alınıyor :) :) :)

Abi perakendecilikte "kapatıyoruz, patron çıldırdı, tasfiye nedeniyle zararına satış, açılışa özel şok indirimler" gibi kavramlar var. 30 TL'ye mont sipariş verirken ben o kavramlardan dolayıdır diye düşündüm :cherry:

Merhaba,
Çok şaapmamak lazım. 15 yaşındaki çocuk bedel olarak 50 tl biçti ise oluroyle.

Motosikleti
D400
siz bu konuyu acana kadar o p.ç cıkıp yeni motor calmıştır bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar