ÇAKAR ?

İyi günler,

Tricity’de çamurluğun üstündeki yere Çakar uygulaması yapmak istiyorum.
Maksat kötüye kullanım değil geçen yolda geçerken başka tricity’de gördüm mükemmel görünüyordu.

Neden :
Hemde araçlar daha çok önem verir bu gün yolda gidiyorum adam yol boş olmasına rağmen 10’la gidiyordu soldan sollayacağım sola kırıyor, sağdan sollayacağım sağa kırıyor bastım kornaya yaşlı amcaymış yanından geçtim hala düz gidiyor ne oldu yok etrafa da bakmıyor duymuyor herhalde (bu tarz kişiler için çünkü bazıları genç olmasına rağmen öyle).

İstek :
Kumandayla kontrol edilen (açılıp, kapanan) modlu (yanma sönme, nefes modu gibi) ve RGB ne kadar tutar ?
Bir Link alabilirmiyim kullanan, bilen, tavsiye ettiklerinizin.

Bende csr’nin Çakar’ı var. Felç ediyor bakanları. Yoğun trafik yada önümdeki saçma sapan hareketler yapınca veriyorum coşkuyu. Zaten orijinal led farda felç eden türden. Görmüyorum diyen yalan söylüyor. Israrla savunuyorum. Her motora lazım. Uzun yolda da giderken düşük modda hep yanacak şekilde açmakta fayda var. Görünürlük maalesef motosiklet kullanıcıları için önemli.

Ne zaman karşıdan görsem okkalı küfrettiğim hal , yaptırmayın bokunu çıkardılar motorculuğun ayıptır.

Ne zaman karşıdan görsem okkalı küfrettiğim hal , yaptırmayın bokunu çıkardılar motorculuğun ayıptır.

Demek ki daha ilgi çekici oluyor.
Tabi ki hemen yaptırmıyorum sonuçta motorcuların Şeref’i söz konusu Canımdan önemlidir ne gerek var ki dimi ?

Demek ki daha ilgi çekici oluyor.
Tabi ki hemen yaptırmıyorum sonuçta motorcuların Şeref’i söz konusu Canımdan önemlidir ne gerek var ki dimi ?

gündüz uzunları yakarak gezebilirsin. ben öyle yapıyorum. her türlü de fark ediyorlar. filtre sırasında gündüz vakti yol verenlerim artmıştı. illa çakar vb şeyler şart değil yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar