Çakar lamba

Herkese iyi akşamlar aklıma bu sabah bir şey geldi denedim fakat yapamadım,piyasada satılan çakar lambalar çok güzel beyaz ışık veriyor fakat yanıp sönüyolar mağlum,bu lambaların devresiyle oynayıp hep yanar hale getirebilirmiyiz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onları yanar duruma getirmek yerine aynı lambalardan yani ledlerden alabilirsin. Ama ledler yakın mesafede göz alacak kadar parlak da olsalar aydınlattığı mesafe 1 metreyi bulmaz.

Son düzenleme:
Amacım aydınlatma değil xenon gibi bembeyaz yanıyorlar onun için onun için böyle bir şey düşündüm.

zannedersem o çakarlar aydınlatma sağlamıyor sadece göz alıyor ve yanıp söndüğü için bu şekilde dikkat çekiyor.far için xenondan başka bi çare yok heralde kesin ve etkili çözüm merçekli zenon.

Sislere takmak için öyle beyaz bir ampul düşünüyorum ucuz yollu ama orjinal bir beyaz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi akşamlar aklıma bu sabah bir şey geldi denedim fakat yapamadım,piyasada satılan çakar lambalar çok güzel beyaz ışık veriyor fakat yanıp sönüyolar mağlum,bu lambaların devresiyle oynayıp hep yanar hale getirebilirmiyiz?

olur tabiki neden olmasın.ledlerin yanıp sönmesini beyin yerine getiriyor.beyini iptal et direk 12 Volt ver ledler direk yanar.kuvvetli ışık istiyorsan 3-5 wat mercekli ledler var onlardan kullanavilirsin ışık mesafesi 5 mt.karaköyde satılıyor tanesi 20 tl.istersen su geçirmez olanlarıda mevcut.

olur tabiki neden olmasın.ledlerin yanıp sönmesini beyin yerine getiriyor.beyini iptal et direk 12 Volt ver ledler direk yanar.kuvvetli ışık istiyorsan 3-5 wat mercekli ledler var onlardan kullanavilirsin ışık mesafesi 5 mt.karaköyde satılıyor tanesi 20 tl.istersen su geçirmez olanlarıda mevcut.
çakar lambalarda led yok aynı flaş lambası gibi,direk 12 volta bağlayınca yanmıyor.Led lamba olabilir denemek lazım kaliteli beyaz ışık verirmi.

senin kullandığın ve ya takmak istediğin bundan galiba
http://www.youtube.com/watch?v=KTzBvBlsALo&feature=related
eğer bu tarz ise devamlı yandıgı sürece akünü emer ve çok ısınır,zarar verir.
benim kullandığım bu tarz.motor'da daha önceki motorum geceleri fena göz alıyor ve trafikte fark edilebilirlik sağlıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=LR9KPPVd4WI

Çakar lamba ::winkwink+ Fazer :bounce:+ Forforlu muşamba gibi şey neyse:silent: == Off diyorum :p:mrgreen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar