Çakar lamba nereden alınır, nerede taktırılır?

aslında bende taktırmak istiyom ama önce farın altına kadar koruma demiri yaptırmam lazım yani dışardan düşünüyom bu sis farı görünümünde bişi

Benim tek amacım dikkatsiz sürücülerden korunmak, aslında amele gibi görünmekten de korkuyorum, o pozisyona da düşmek istemem açıkçası. Birisinde gördüm farın içine takmış, dışardan hiçbişey belli olmuyor. Ama o zaman da farın orijinalliği bozuluyor, ben de kararsız kaldım nasıl taktırayım, neresine taktırayım diye.

benim motorumda da var farın içine taktım 3 yıldır kullanıyorum yer vardı ayrı biyer açmadım cünkü deldirme gibi işlmlerde bulunmadım aslında bu olay amelelik değil dikiz aynasını kullanmıyan araçlara kendini farkettirtme oto aksesuarcılarında mevcut Type-R marka olanlardan alın 3 yıldır kullanıyorum elektronik eşyalar birazda şans ama 3 yıldır tık yok farklı marka alanlardan duydugumda cok cabuk bozuluyor falan diyolar ben gayet memnunum:)

benim düşüncem r1200 deki sis lambası formunda yapmak o flash olayını ,farın içine falan koymak istemiyom çünki,bide cezası var olayın dışardan olan mekanizmalar da eğer polislerin kullandığı gibiyse sadece benim fikrim olmıcak tabiki öbür türlüde yakalandın mı hoş olmaz

benim motora uygulama şekli

F650gs

buda adventure daki sis lambası

Son düzenleme:
benim düşüncem r1200 deki sis lambası formunda yapmak o flash olayını ,farın içine falan koymak istemiyom çünki,bide cezası var olayın dışardan olan mekanizmalar da eğer polislerin kullandığı gibiyse sadece benim fikrim olmıcak tabiki öbür türlüde yakalandın mı hoş olmaz

benim motora uygulama şekli

F650gs

buda adventure daki sis lambası

başına bi olay acıcagıını zannetmiyorum bu çakarların..
ben genellikle sıkışık trafikte acıyorum onun dışındada kullanmıyorum gereksiz yere resimde gözüken sis farı biraz kucuk flash için çünkü arka ayna ne kadar buyuk olursa okadar cok yansıma yapaıyo buyuk sis farıda hoş durmaz bence farın içine monte et gereksiz yere açılmadıktan sonra ceza olayı olucagını düşünmüyorum

herhangi bir sorunu olmuyor zaten kuvvetli bişey almassan sorun olmaz... Bende Vardı mesela Type R nin ben Silindirlerin üstne koymuştum V motor makinem Pek bi Gzel duruyolardı :)

type-R zaten en dayanıklısı ark.gtmiş 4 lü almış abartma dedim napıosun die arabasına taktı hem farlara hem sisler 200 ytl verdi alması ve taktırmasına ertesi gün patlamış dedim ben sana type-R aldiye ama dinlemedin dedim üzgündü:D

Pazar günü çarşıda çevirme yapan polislere sordum bunu çakar lamba taktırsak daha fazla farkedilmeyi sağlar falan diye polisi cevabı şu
oldu : Çakar Lamba ne ?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Sitede bir sıkıntı var sanırım...

": Çakar Lamba ne ? " bende bilmiyordum ama motosiklet alınca öğrendim. cezası da olsa taktıracağım. 5 aylık motor kullanıcısıyım iki kez taksi çarptı bana .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar