Çakar lamba montajı hk.

Aliexpresten çakar modüllü lamba aldım. Çantaya monte edip frene basınca yansın istiyorum. Bunun bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anlayan birileri basit bir dille anlatabilir mi?

özelden ulaşın hocam yada faceden ([email protected] )tarıf edeyım ordan stopa takılan 10 tane modül almıştım hepsini arkadaşların motorlarına kendım taktım ustalar 2 lkablo kesmeye 10 tl ıstedıler motor bası

Lambayı dediğiniz yere monte ettikten sonra , motosikletin fren lambasına giden kablolardan çakar devresine elektrik alın , çakar modülünden de çakar lambaya bağlayın.

özelden ulaşın hocam yada faceden ([email protected] )tarıf edeyım ordan stopa takılan 10 tane modül almıştım hepsini arkadaşların motorlarına kendım taktım ustalar 2 lkablo kesmeye 10 tl ıstedıler motor bası

Ekledim ok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Lambayı dediğiniz yere monte ettikten sonra , motosikletin fren lambasına giden kablolardan çakar devresine elektrik alın , çakar modülünden de çakar lambaya bağlayın.

Direkt elektrik vermek neyse de frene basınca yanan lambanın elektriğinden nasıl alacağım orada takılı kaldım.

Dostum fren lambasına 3 tane kablo gelir elektriği oradan alcan cakardada 3 kablo vardır uçları deydirerek deniyeceksin parklar da devamlı yanacak frene basınca cakarli yanacak şekilde uçları birbirine bağla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Veya direk plaka aydinlatmasindan alabilirsin ancak onda 2 kablo var ya sürekli Çakar yapabilirsin veya sürekli yanar.ben Çakar olan kablo yu bağladım parkları yaktigimda Çakar şekilde sürekli yanıyor bence daha iyi tavsiye ederim

Arkadaşım 10 TL çokmu, bir kahve 5 TL, ufak su dökmek 1TL simit 1.5 TL sen kaç para vermeğe razısın, adam meslek satıyor, sende öğren kimseye para kaptırma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar