Çakar (flash) lamba cezası

Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; izin alınmaksızın reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerini takmak, yazmak, sesli ve ışıklı donanımları bulundurmak Sürücülere ve araç işletenlerine 62,00 TL Peşin 46,50 TL .ceza puanı:5
İşlem:Aykırı durumda olan donanım ve yazılar, giderleri işletene ait olmak üzere söktürülür, sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse, ayrıca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir.

bugün mondialin bi cup'unu gördüm. görmez olaydım :D çakar, logo, ışık, açık egzoz, yazı, airbrush.... :D vay haline artıları motorun fiyatından fazla..
polis: -Sana ceza yazıyorum.
Apaçi: -Al amirim motor senin olsun.. :D:D

Bu konuda bugünden sonra fikrim değişti yaşadığım 2 olayla... Birincisi bisikletle çarşının göbeğinde gidiyorum 2 yönde tıklım tıklım o arada izmir plakalı bir araç U dönüşü yapılmayacak yerde dönüş yaptı ve arka kapısına bisikletle girdim.... İkinciside gene bu akıllı sürücülerimizden biri yolun en dar yerinde arabasını park edip pastahaneye girdi ve kamyonla araba arasında sıkıştım kaldım.... Demem oki ülkemizde şu an çoook küfürler edilmesi gereken sürücüler var.... Böyle çok muhterem sürücülerimizin gözünü korkutmam ve ikaz etmek için faydalıdır... tabi işin çılkını çıkarmadıktan sonra.... ve araba aldığımdada taktırıcam... yoksa katil olabilirim. saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar