çakal ustalar hakkında

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var antalya da adam gibi usta yok mu

Yahu bunu sadece motorun sesini dinleyip mi söyledi? Vay be ne kulak varmış. Motor açılmadan o kadar şeyi söylemesi mümkün değil sen usta değiştir.

vaybe üç cümlede 2000tl çıkarmış biraz daha sohbet edeydin merak ettim :)

Motoru bırak ustaya git hocam.Masrafını falan düşünme.Hatta beleşe yanında çalışmayada başla.

Ustanın dinleyerek fiyat verdiğini nerden çıkarttınız? Arkadaş demiş ses geliyodu ustaya götürdüm böyle böyle dedi. Sesten rahatsız olan kullanıcı arkadaşımız.

Her neyse. Ustaya hangi parçaların değişmesi gerektiğini yazmasını, çıkma araştıracağını söyle. Çıkma bak aynı zamanda kumco distrübütöründen sıfır parça fiyatları al.

Antalya diyince bir anım depreşti. Motosiklet için değil de otomobilim için gittigim Antalya Organize sanayisindeki Alfa Romeo özel servisi, aracıma 135 tl lik yan sanayi parça takıp benden aynı parca icin orininal diyip 690 tl para almaya kalkmıştı ama yakaladım.
İşini hakkıyla yapanlar ayrı ama sanayilerde şerefsiz ahlaksiz usta bozuntusuda cok.

Usta motorun sesini dinleyip değil komple şanzımanı ve debriyajı söktü bilye yatağı aşındığı için tornaya gibi önce yatakları yapışacak sonra şanzımanı varyatörün takıldığı yer krank dişleri çok aşınmış varyatör ve krank değişmesi lazım dedi ben yaparım krank değişmeZse ben. Seni sadece şanzımanı değiştirir. Paranı alıeımanxak rektekrar eder dedi

Ben telefondan şase yamulmuş at çöpe motoru diyen usta biliyorum..Sene 2007 hea 3g felan yok hala bir sms 2 kontördü..:mrgreen:

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var antalya da adam gibi usta yok mu

Kardeşim, Kymco motorları ve yedekparçalarını UMA getiriyor. İnternet sitesinden Dink'in ön varyatörünün fiyatına bakabilirsin. Tahminimce sadece varyatör bagaları ve plastik tırnaklarının değişmesiyle iş çözülür ama ön varyatör iyice aşınmışsa komple değişimi gerekebilir.

http://www.kymco.com.tr/tuketici-hizmet-hatti.aspx

O kadar çok fiyat çıkacağını sanmam.

Sadece varyatör bagası alman gerekirse de:

https://www.motobakkal.com/kymco-sym-uyumlu-bando-roller-10186

https://www.motobakkal.com/kymco-uyumlu-on-varyator-komple-set-10799

işçilik de 50-100TL arası tutar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar