xzenon takılmış scooter nasıl aydınlatırvideo tam benlikmiş
şimdi tekerler küçük jantlar küçük bü yüzden saga sola yatar bunu geçiorüz demek oluyorki elimizi bırakmıcaz(sanki birakıyomuş gibi )
arka fren alayında zayıf olgusu çıkıyor onada yapıcak bişe yok
peki bu xzenon 16 k 6 k dan anladıgım kadarıyla daha net bir ışık 16 k pembe yansın farketmez hatta bildigim kadarıyla 30 k ları var mavi yanıyor onlardan alsam serviste monte ettirebilirmiyim ?? ve normal h4 araba zenonu uyarmı ?? ve ilerde bir problem olurmu ??
motor daha yeni 2 yıl gitmiceginden dolayı muayneye gidicegim zaman söktürürüm artık nabalım inş sökümü kolaydırn![]()
motoru orta ayağa alıp motorun arkasına geçince tekerler aynı hizada ise sıkıntı yok. bir de koltuğa oturduktan sonra ön freni tam sık ve motoru öne arkaya yaylandır. dengesiz şelilde yaylanırsa ön ve ya arkada bir amortisörün bozuktur. bu yüzden de sola çekme yapıyor olabilir. sol ön amortisöründe sıkıntı olabiir.
fren için, kaliteli balata takarsan daha iyi tutar. arka kampana ayarını da iyi yaptırırsan sorunun kalmaz. çelik fren hortumunu unut. masrafına değmez. gerek de yok.
keşke bu motoru alacağına benim 150 zcyi sana satsaydım. bu gece son kez bindim yarın 1250 tlye satacağım tabi adam beğenip alırsa. beğenmemesine imkan yok; michelin lastik, iridyum buji, tam bakımlı, çift kaliperli çift diskli metal fren hortumlu(metalurji mühendisi değilim çelik mi başka malzeme mi bilmiyorum ama metal) fren sistemi. 50 km hızla giderken bir cliodan 2 metre daha ileride durabiliyor. yaklaşık 6.5 metre. resmen yere çivileniyor... osram h4 lamba, xenonu aratmıyor. şu motoru 1250ye veriyorum diye içim yanıyor... vallahi içim yanıyor. çok el emeğim var üstünde...