cahillik içerir!

Var benim de öyle bir tanıdığım 4 kişi biniyorlar scotter a 2 si çocuk, birde 120 km yaptım diyor o şekilde.
o kadar uyarıyorum ama NATO mermer NATO kafa.

DnF8ugQva5bLKo-AwvHlnk10Pkf7AEPOu-eeTWpLe8VkrTJMH99ItTE005dfQ1nvPA=h900

Cahilliğin daniskası da, haberde "gazeteci zekası" ile yazılmış şöyle bir şey var, sürücü bütün kuralları hiçe saymış da kırmızı da beklemesi komikmiş. Adam herhalde tehlikeli bir iş yaptığını kendisi de biliyordur. Bunun üzerine bir kırmızıda mı geçecek ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

karede polis arabasının olması da manidar

Memleketimin polisleri android olduklarından birileri emir vermeden, şikayet etmeden hareket edemezler, gayet normal.

Bizim forumdan olabilir son günlerde kasksız dolaşıyorum diyen tipler türedi onlardan biridir belki de :)

Trafiği geçtim, park halinde bile motoru devirse, çocuğu ezilip ölecek.

Herkes çocuk yapmamalı. Dünyanın neresinde olursan olsun bunun kriterleri olmalı, ehliyeti olmalı. Uymayana yaptırımı olmalı.
Böylelikle hem çok daha bilinçli nesiller yetişir, hem küçücük çocuklar saçma zorluklara maruz kalmaz.
Ama 3 çocuk şart tabi...

nutkum tutuldu anlamında boş bırakayım dedim sistem izin vermedi. şiir gibi yazdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

Herkes çocuk yapmamalı. Dünyanın neresinde olursan olsun bunun kriterleri olmalı, ehliyeti olmalı. Uymayana yaptırımı olmalı.
Böylelikle hem çok daha bilinçli nesiller yetişir, hem küçücük çocuklar saçma zorluklara maruz kalmaz.
Ama 3 çocuk şart tabi...

yıllar önce bir kitap okumuştum adı: erkeğim ve çocuk bekliyorum idi. Avusturalyalı bir öğretmen yazmıştı, önsözündeki şu cümleyi hiç unutmadım:
kamyon, araba hatta motosiklet sürmek için devlet ehliyet almanız gerek diyor, hatta öğretmen olmak için size diplomanız var mı diye soruyorlar; ama her isteyen allahın belası istediği an istediği kadar çocuk yapabiliyor!..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar