Cagiva Mito Silindirine İhtiyacım Var

cagiva mito 125 silindiri lazım bulamadım bende bi tne var rektefe olması lazım fakat rektefeye girerse veya gömlek cakılırsa performantan düşecegini soyluyorlar atrıca pistonu lazım hangi motorlarınki uyar veya baska bir yolu varmı 1 aydan beri ytıyor motorum :pale: :pale: :pale: :pale:

agzı olan konuşuyo arkadaş ben 600lük motora gömlek caktırdım gram performans düşmedi millet neden bahsediyo.boşuna yatırma motor vericegin 50tl gömlek çaktırma için ist isen yardımcı olim sana sök silindiri.ya sanki orjinal pistonun seramik vs. de cakmadan iyi olcak cakılan gömlek ne plastik mi?orjinal japon gömlek olsa caktırma derimki yerini illaki tutmaz ama ustası pistonun mm sini gömlekle iyi bütünleştirirse o zaman gayet muntazam olur.işi biliyosan ne zamanın nede paran gider yoksa vay haline..

ya aslında cok motorcuya gösterdim 2 zamanlı oldugu için sıkıntı olur cabuk şişer falan filan diyolar bu içinden cok ince bir miktarda asındırma yaparakmı ne düzeltilebilme ihtimali varmıs fakat ikisindede o eski performansı alamazmısım nedense bide krom sekmalı piston istiyorlar daha güzel görev görür diye bu motorun parcasını bulabilecegim bir yer varmı ? ayrıca sakarya da gömlek cakmaya 150 lira para istiyorlar.. :) :) :) sagolasın kardesim

motorunun markasını ilk kez gördüm :S egzaplı galiba yüksek devir cevirir silindiri bulabilicegini hiç sanmıyorum silindiri sök bi götür rektefeciye piston sekmanıda götür horlama kurtarırmı abi de kurtarırsa horlat yoksa gömlek caktır boşuna motordan uzak durma yatırma garibi.derbi 125 vardı arkadaşta dehşet gidiyodu oda cok keyif aldıgım motorlardan seninkide süper bence dediklerimi yaptır bende olsa o 1 haftaya cillop olur kendim söker yapardım :)

evet egzaplı yaklasık 10.500 devire kadar cıkıyo ama horlama veya gömlek işi olursa performanstan düşermi merak ediyorum acıkcası yada yeni silindir olursa benim için daha iyi olur ayrıca krom sekmanlı pistonu nerden bulabilirim merak ediyorum. teşekkürler :) :) :)

Son düzenleme:
evet egzaplı yaklasık 10.500 devire kadar cıkıyo ama horlama veya gömlek işi olursa performanstan düşermi merak ediyorum acıkcası yada yeni silindir olursa benim için daha iyi olur ayrıca krom sekmanlı pistonu nerden bulabilirim merak ediyorum. teşekkürler :) :) :)
cok şey istiyosun en iyisi sen motoru yatırmaya devam et :) sana nasıl atlatıcam yada nası ikna edicem cok merak ettim :) 2 zamanlı olan motorcugun hiç farkettinmi bilmiyorum ama sen gazı actıkca 2 zamanlı motor yagınıda benzinle birlikte silindire gönderiyo buda sekmanlarla silindir arasında bir duvar örüyo sürtünmeyi hafifletiyo sen hala diosun şişer balon olur performansım düşer krom fln diosun:D gitmiş en enteresan motora biniosun takdir ediyorum aslında cesaretini millet ybr 250 ye biner parcasını bulim die zevkini bi kenara atar vs. ama sende fazlasını bekleme caktır gitsin bir ömür binmiceksinya nası olsa ona yatıcagına bin olmadı deiştirirsin gene bidaha yazmıcam ikna olmadıysan seni bi başkası ikna edene kadar depoda yatır motoru paran varsa ebaya fln bak belki biri satıyodur:D

ikna oldum :) ama markasını sen duymadın galiba enteresan degilki italyan markası bir motor herkez bilir ama sagol ynede ya prda yatacagına yaptırırım binerim sonucta ölene kadar binmeyecegim ya :D cok sagol

Öncelikle ne sebepten dolayı silindir ihtiyacı var ?

2 zamanlı motora herkes gömlek yapamaz ve dedikleri gibi performansı yarı yarıya düşebilir. 4 zamanlı motora benzemez. Her babayiğit o işin altından kalkamaz.

silindirdeki kromlar asınmıs o yuzden silindire ihtiyacım var

cok pahalı buraları biliyorum ancak yaza cıkarırım bu sekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar