cagiva mito almayı düşünen varsa bekliyorum buraya !

arkadaşlar ben 2 ay içinde alıyorum başka düşünenlerde varsa beraber alabiliriz.toplu alım olursa fiyatta bişeyler olabilir diye düşünüyorum :)

yokmu arkadaşlar başka düşünen

Moderatör tarafında düzenlendi:
resim eklememişsin. bende ekliyim dedim.

mito19.jpg

Mito%20001%20still_edited.JPG

güzel makine.

fiyatı nedir :silent:

»»»»»» Bu Mesajda ki resim / resimler modaratör tarafından silinmiştir.»»»»»»
Forum sayfalarına atılan resimler max. 640 X 480 piksel boyutundan büyük olamaz..

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
5500 euro fiyatı ama almayı düşünenler olursa belki biraz indirim yaptırabiliriz :)

Madem 2 zamanlı alacaksın Aprilia al bence daha ucuz. Hem Cagiva'ya göre daha yerleşik ülkemizde diye biliyorum. Ama sanırım seçimini yapmışsın sen :) Hayırlı olsun şimdiden :cat:

saol kardeş tşk ler :) aprilia 2006 rs zaten yok olsa düşünebilirdim ama . cagiva daha hoşuma gdiyo . eskiden beri bildiğim marka zaten .kib hocam ...

Süper Moderatör (BBRR)
Konuyu almak isteyenlere taşıyorum ...Konu açarken lütfen ilgili bölüme açalım ...

BBRR abi arkadaş toplu alım listesi yapmaya çalışmış. Regal'le aynı yerde olması yanlış mı? :silent:

Race tarzım değil maalesef ancak ben sana bir şey sormak istiyorum steroid,Sen ciddi olarak body building len ugraşmıştın sanırım.(Benim Hamstring leri bir türlü kuvvetlendiremiyorum müthiş sancıyor ağırlık arttırmaya kalktıgımda maalesef.2.5 yıl önce ön çapraz ameliyatı oldum hamstringlerden 2 bag alıp dizin ön kısmına sabitledir.Sebebi bundan,doktorum arttır kloları korkma diyor ancak sanırım tekrar fizik tedavi yolu gözüküyor gibi.Görüşmek üzere....)

tam olarak bişey diyemicem ama :) fizik tedavi gerekebilir evet. tabi en sağlıklı kararı doktor verir yine bence kardeş .

evet arkadaşlar yokmu cagivacan isteyen :) bikaç kişi olsak bari . hep beraber gezzek bide aman diyorum yani ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor kaç cc lik yav?

evet daha düşünen arkadaşlar yok galiba :) neyse fuarada az kaldı orda görcez artık ...

sen bu motoru al satmaya kalktığında 3-5 ay satmakla uğraşır ve en fazla yarı fiyatına satarsın dostum benden söylemesi , he çok paran varsa bişey diyemem...

neden yarı fiyatına satayımki arkadaşım alıcısı çıkar çıkar belli olmaz bence.tamam zarar ederim belki ama yarı fiyatınada sanmıyorum yani.

MITO 125 TEKNİK ÖZELLİKLER

Motor Tipi: Tek Silindirli,2 Zamanlı katalitik konvertörlü
Hacmi: 124.6 cc
Soğutma sistemi: Su soğutma
Çalıştırma: Elektrik marşlı
Vites sayısı: 6
Ön fren: Disk 320 mm
Arka fren: Disk 230 mm
Ön süspansiyon: Ters teleskopik - hidrolik çatal
Arka süspansiyon: Geliştirilmiş tek hidrolik şok emici
Lastik ebadı ön/arka: 110 / 70-17" - 150 / 60-17"
Boş ağırlık: 129 kg