Cafe racer Bobber

ticaret :) ama emın ol sanaii de tanıdıgın olmayınca bulaşma bu işlere onu anladım bu moıtoru yaparken :(

cok da degıl motor onceden 100 lukdu 150 yaptım bırde gorseller eklenınce 1000 lırayı geckın masraf oldu

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçer tabi ona ne şüphe :)
Ama ben max. 1000 liraya Eksiksiz cafe racer çıkarcam ortaya boxer cafe için çok uygun

konyalıyım elazığda yaşıyorum

Cafe racere örnek vermek amaçlı paylaştım çağatay abinin motoruydu izmir motoroom

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bobber yapacak olsam Bisan Roadstar 250, Cafe yapacaksam da 251 ya da 301 MZ alırdım. Uygun fiyat bakımından.

Abi valla bende bakınıyorum bu işe ama hakkını verirsen cg125 lerden ne cafe racer lar çıkıyor.

Cafe Racer, Bobble, Street Tracker motorlar arasındaki fark ney dostlar ?

Bana sorarsanız bunun için en iyi motor Honda cg serisi.

Fakat Bajaj Boxer bile çok az bir masraf ile güzel bir şeyler olabiliyor. Bence ona da bakabilirsiniz, hem yeni motor, Hem tam çinli de değil.

Cafe Racer, Bobble, Street Tracker motorlar arasındaki fark ney dostlar ?

Bana sorarsanız bunun için en iyi motor Honda cg serisi.

Fakat Bajaj Boxer bile çok az bir masraf ile güzel bir şeyler olabiliyor. Bence ona da bakabilirsiniz, hem yeni motor, Hem tam çinli de değil.

Dostum street trackler 70lerde cokpopuler olan dirt bikeları yola uygun hale getirmeye baslamalarıyla, Cafe racerlar 2. dunya savasında kullanılan motosikletlerin donemin gencleri tarafından toplanıp modernize edilmesiyle (ki bunlar da aralarında ayrılır) ve 160 km ye kadar yapılan yarıslarıyla ortaya cıktı. Bobberlar ise 40-50 li yıllarda ilk seklini alan bir olgu. Daha cok motosikleti olabildigince soyup yalın bir hale getirerek el isciligi ile eklemeler yapmaya dayanıyor.

Kolay gelsin elimizden geldiğince anlaymaya çalıştık kendi caferacerimizi yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=UeHrf7Xnv6k

Dostum bende cafe racer dusunuyorum, skyteam ace 125 cok mantikli geldi bana sadece cc si biraz kucuk geldi ancak forumda bir arkadas 230 cc yapila bilecegini soyledi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar