Çadır

2 kişilik fiyat performans ürünü hangi çadırı önerirsiniz?

Sabah 7'de güneşten yanmış şekilde uyanmak istemiyorsanız;

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-blackfresh-cadir-id_8357354.html

Kendim de kullanmaktayım. Taşıması da kolay.

Ben de fresh black kullanıyorum, özellikle ağaç olmayan bölgelere çadır kurduğunuzda çok işe yarıyor.
Yoğun sağanak olmamakla beraber, yağmur altında uzun süre kalmasına rağmen kesinlikle su geçirmiyor.
Tek kötü yanı, hiç ışık almadığı için içerde ruhunuz daralabiliyor.

Yaklaşık 3 senedir decathlonun çadırlarını takip ediyorum. Ne zaman almaya niyetlensem ya stoklarda olmuyor, ya da aşırı şekilde zam geliyor.

Yukarıda 119 TL. olarak paylaşılan çadırın fiyatı, bundan yaklaşık iki ay önce 89 TL'di.
229 Tl olan çadır, 189 TL. civarıydı.

Özellikle almayı düşündüğüm 3 kişilik çadırda, 229 TL'den 299 TL'ye çıktı.

Malum, memleketteki ekonomik iyi gidişattan bu çadırlarda nasibini almış oldu.

Bende tek kalmayı düşünüyorum.Eşyalarımı koyabileceğim yer kalması için 2 kişilik istiyorum.2 kişilik tek insana yeterli olurmu.

decathlondan şaşma.ben cadırdan anlamam ama kaş da campınge gelen yabancıların cogu decathlonun markası olan cadırları kullanıyor elın adamının vardır bır bıldıgı

decathlondan aşağıdaki çadırı aldım, tek kişi için ideal. 2 kişi için eğer eşya da çadırın içinde bulunduracaksanız biraz sıkışmak sorunda kalabilirsiniz, paketli halide oldukça iyi fazla yer kaplamıyor ve ergonomik.
yine decathlonda bu çadıra uygun 10-12 cm yüksekliğinde, ,çadırın iç ölçülerine uygun gri bir şişme yatak aldım, oldukça sağlam ve yatak havasında inme olmadı, keyifli bir gece oldu.

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz...d_8293539.html

hocam 2 kişi kalacaksanız 3 kişilik ürün almanızı tavsiye ederim.
2 kişilik alınca sadece yatacak kadar yer oluyor, yanınızdaki malzemeleri koyacak yer bulmakta zorlanabilirsiniz.
bende quechua arpenaz 3+ modeli var, içine çift kişilik şişme yatak atıyorum, yan kısımda bi yarım metre yer kalıyor, oraya da eşyaları atıyorum, çok rahat oluyor.

hocam 2 kişi kalacaksanız 3 kişilik ürün almanızı tavsiye ederim.
2 kişilik alınca sadece yatacak kadar yer oluyor, yanınızdaki malzemeleri koyacak yer bulmakta zorlanabilirsiniz.
bende quechua arpenaz 3+ modeli var, içine çift kişilik şişme yatak atıyorum, yan kısımda bi yarım metre yer kalıyor, oraya da eşyaları atıyorum, çok rahat oluyor.

katılıyorum sıkışmak istemiyorsanız 3 kişilik alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar