CaddeTarzı bWs S.scooter

ArkadaşlaRR bu sevimliyi fikirlerinizle daha canlandırmaya hazırım.... Mutlaka fkirlerinizi dikkate alıcam.

Son düzenleme:
usta geline koluna saglık..
bende avcılardayım istersen bi ara getir biraz daha modlayalımm :)

:cat: tşkrederimm...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------

usta geline koluna saglık..
bende avcılardayım istersen bi ara getir biraz daha modlayalımm :)

olur usta mesajlaşırız özelden gümüşpaladayım göl tarafında
baba yanlıyoruzz...

Son düzenleme:
Bu jantları boyama işini bende yapıcamda ayrıntılarıyla anlatırmısın. Kendim yapabilirmiyim yani ?

Saygılar..

ben jantçıyım Yalova taşköprüde dükkanımız var kendim komple söktüm jantları kompresörle boyadım ama sende halledersin fırçaylada olur yapabilirsin iyigünler.

güselllll

Hocam mavi renkte daha canlı duru ama yinede emeklerine sağlık güsel olmus motorun üstündeki tekerlerler ne marka ??
Yerdeki yanlama izlerini görünce sormadan edemedim:)

yeni aldıyssan fiyatı nedir ??

yok 2000 model bu motor ilk sahibiyiz arka lastik dunlop ön lastik sawa markadır arka lastiği 2 ay önce sıfır aldım 70tl ye şimdi %20 diş kaldı üzerinde :DD: paso yannn:D:d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 PM ----------

stoppi ve tekerde yapabiliyorm ama resmimi çekicek arkadaş bulamadık daha :D:d:d

Arka tarafta plakayı tutan çamurluğu da kaldır plakayı kuyruğa taktır. ondan sonra tam olur.

Motosikleti
Hornet
Eline koluna Sağlık:)
Jant boyamayla plakalık iptali yapıcam bende..Sende plakayı çamurluğun altına al süper durur:cat:

Bilgileriniz için çok tşkr ederim..:cat: ama aslında ben bunu düşündüm ben yağmurdada kullandığımdan biraz kötü olucak diye düşünüyorum görütü fena olucak tabii :D bide depo olduğundan plaka iptali olmuyo tabiii kendi deposu yerine cup veya daha ufak depo kullanılırda şimdilik düşünmüyorum :DD: onun yerine ben arka amortisöru yükseltip arkaya vespa lastiği alıcam daha oturaklı olucak vespa lastiği baya geniş durucak 130 70 10 dunlop buldum 70 tl onu alıcam birde arkadaşlar bişy sorucam bu canavara salyangoz eksoz nerden bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm...

Motosikleti
ZX12R
paso yan paso yan :silent: :silent: bws 100 :silent: paso yan paso yan :silent:

2 ayda kalan % 20 diş..:silent: bws 100 :silent: paso yan paso yan :silent:

paso yan :silent: bws 100 :silent:

dostum sen mi yaptın öylemiydi bilmem ama v.kayışı ve deb.balatasının kapatan kapak sende gri onu siyah yaparsan daha tatlı gözükür

ilk sahibiyiz abimler bana bıraktıklarında aynen böleydi http://img382.imageshack.us/img382/828/200504140196te7sb.jpg (Yanlız bu yarısı daha dewam edicem vergi borcunu kapatim modda dewam...) bide bu makineye artı olarak salyangoz eksoz yapıcam + 12 km/h daha koyuyormuş flitre ve debriyaj seti düşünüyorum ama acil değil tabi ilk önce eksozla yaza kadar nokta koymayı düşünüyorum maddiiii...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 PM ----------

paso yan paso yan :silent: :silent: bws 100 :silent: paso yan paso yan :silent:

2 ayda kalan % 20 diş..:silent: bws 100 :silent: paso yan paso yan :silent:

paso yan :silent: bws 100 :silent:

Buyur usta ne wardı??? problem var gibi geliyo ama anlamadım ?? :p acıklarsan anlıyabiliriz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------

resimlerde en ufak photoshop yoktur yaniii:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar