Caddede gördüğüm küçük sevimli araba

Evet arkadaşlar sokakta gezerken dikkatimi çeken bir araba oldu,oldukça küçüktü ve alçaktı ama bir o kadar da tarzdı markasını okumak için yakınlaştığımda "Daihatsu" imzanısı gördüm,bana çok sevimli geldi siz böyle bir araç kullanırmısınız?(Her ne kadar hoş gelse de böyle bir aracı kullanmak istermiydim bilmiyorum biraz feminem duruyor gibi.)

http://www.youtube.com/watch?v=n3XefPRSRwk

Kırmızısını sürekli caddebostan taraflarında görürdüm. O araba olmalı. Şirin tabi.

Bunu aslında japonyada 650cc 2 silindirli bir motorla ürettiler ama türkiyeye 1.3 litre motor ile geliyo nedendir anlamam.

sbr

bu araçta simetrik bir tasarım var. dikkat ederseniz önü ve arkası aynı

kötü haber...daihatsu Türkiye'den tamamen çıktı...artık ithal edilmeyecek...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Daihatsunun sirion dışında hiçbir modeli ne hikmetse Türkiyede fazla tutulmadı... Oysaki motor ve çoğu parçalarında toyota imzası var gayet kaliteli bi marka idi...

Web sitesine girdiğinde modellerin çıkıyor olması beni yanılttı evet 2.el ilanlara baktığımda 2009 dan sonra sanırım Türkiye'de yok.Güzel ve bir o kadar da dikkat çekici bir araba,sanırım 1.75 in altındakiler için oldukça uygunmuş.

Daihatsu, Toyota'nın küçük araç segmentindeki markası, aynı fabrikada, Japonya'da üretiliyor.En çok satan modeli Terios, 4*4. 8 yıldır hanım kullanıyor, gördüğüm en sağlam araç. Hala fabrikadan çıkmış gibi, en küçük bir sorun yaratmadı, bu gidişle hepimizi gömer bu meret :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar