caddebostan burger yada natılus mekan arayısı

hangı mekan daha guzel

• Kullanılan toplam oy
    26
evet arkadaslar artık bilmeyenınız yoktur caddebostan topıgını şimdi malum kış geldi ama biz orda öle bi aile oldukki kopmak istemedigimiz için bulusmalarımız devam edicek ayrıca bir cok uye orda birbirini tanıdı ve inanın cok guzel dostluklar kuruldu şimdi iki tane secenek var ya caddebostanı bozmadan yukardaki burger kingde devam edicez yada mekanı natuluse tasıycaz

caddebostan
-kapalı otopark
-kapalı mekan
-bir sıcak cukulatayla 3 saat oturmak
-bilinen mekan bozulmayan tarz
-merkezi yer

natılus
-kapalı otopark
-kapalı mekan
-sıcak cukulatayada gerek yok:)
-yeni mekan yeni insanlar :)
-merkezi yer

degişik gunlerde fenerbahcedeki cafelerede ugrıycaz evet caddebostan fun club anket sonuclarına gore bulusmalar devam edicek simdilik rolentideyiz herkese saygılar :cat:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Caddebostan diyorum kafamıza uymazsa kademeli olarak başka yere akarız.
bulusma ayarladık diyelim natilyusta ya o gun hava guzel olursa oraya gidip sonra yine caddeyemi gelicez tam kıs gelene kadar caddebostan burger derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
her gün caddebostan devam.

natılusede oy veren olmusda yazmamıs neden natılus die evet tayfa uyuma oyunu kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
forever caddebostan:cat: yarın kaçta ordayız iftara biyere gidicemde

caddebostan a devam edinde nerede toplandığınızı ben hala bilmiyorum, haftasonu uğrarım büyük ihtimalle, mekanı yazarsanız i olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben yorum yapmiyim :)
maltepe dominos pizza.. beklerim :)
motorcuların adını kötüliycem terör motorcu olcam :)

çok niyetlendim pek sık katılamadım caddebostan toplaşmalarına ama natilus kışın daha cazip geldi bana daha çok insan gelir daha farklı şeyler yapılabilir gibime geliyor çimenler hoştu ama kapalı mekanda kışın pek ortam olmaz bu açıdanda natilus çimleri aratmaz

okanım uzun zamandır gelemıyorum malum sen durumları zaten bılıyorsun bı ara ugrayacagım ozledım sızı.natulıus nerde benım bıldıgım kadıkoydekı bılmedıgım caddedemı var yoksam

natilus da starbucks yaparsınız şimdi :D sanki caddebostanda hiç yokmuş gibi :D şaka bir yana nautilus güzel mekan sinemaya bile akarsınız kafanıza göre tabi saatlerce oturcak free bir mekan yok

topıc amacına ulastı ( hep bunu yazmak istemiştim hehe ) kilitlenebilir caddebostana devam kararı verildi sankı meclis yeniden acılıyo heheh herkese saygılar

çok niyetlendim pek sık katılamadım caddebostan toplaşmalarına ama natilus kışın daha cazip geldi bana daha çok insan gelir daha farklı şeyler yapılabilir gibime geliyor çimenler hoştu ama kapalı mekanda kışın pek ortam olmaz bu açıdanda natilus çimleri aratmaz

olmadı natilüse kayarız.samet :Dama cbye geldiğin gibi natilüse de sık gel.aratma kendini:D

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben de oyumu Caddebostan'a verdim. Natilyus'a gir çık problem. Ekipmanı giy çıkar tak çıkar. Üşenirim valla! :)

Caddebostan Burger King camcam diyoruz. Pek sık gelip aranıza katılamasam da ben de kendi çapımda Caddebostan'da takılmaya gayret ediyorum.

Daha önce gelmemiş olanlar şunu bilsinler muhabbet güzel, ortam güzel.

Görüşmek üzere...

ya okan caddeye devam dedik ya daha ne uzatıosn :)

cadde devam... gerekirse ana bi başlık açar ordan buluşma yerini organizasyon adı altında değiştirirz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar