Cadde sokak bağlantılarına dikkat!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sokak cadde dönüşlerinde öndeki aracı sollamaya çalışın ne yapacalarını bilemezsiniz.

Video Linki

Next haklısın kardeş.Sollamaya kalkarsak motoru da cildimizi de cizdiririz yawww

sollamamaya çalışın.
Çok dikkat edilmesi gereken bir nokta. Trafikte dikkat ediyorum. Bazen benden başka sinyal veren olmadığını bile düşünüyorum. Hele ki geceleri..

malesef hayatta böyle davarlar var dikkatli olmak lazım::ranntign ::ranntign

Moderatör (forrap)
Bende ilk kazamı böyle yapmıştım ama bende ve benim motorda bişey yoktu zaten o kadar da şiddetli değildi ama adamın 2005 model transporterında baya büyük bi çizik oluştu...Arkadaş bide anlamayan cinsten en az yarım saat birbirimize bağardık.Dikkat etmek lazım gerçekten de bu tür şeylere.1 hata bile nelere mal olabiliyor...5 dakika geç ama bütün gitmek lazım :cat:

gercekden trafikdeki bir çok arac pek tınlamıyor motorsikletleri. 1 ay öncesine kadar bende otomobil kullanıcısıydım hala kullanyorum pek zevk almasamda ve şimdi motor kullancılarını daha iyi anlıyorum.

abi onu bunu bırakında adam feci olmuş gibi ya çarparken 50-60 mil yada km hızla gidiyor... yazık ayrıca 5 saniye beklese araba dönünce 150 ile gitsin bişii olmaz yol düz..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar